cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

ŞARJ ALETİ VE DOKUNMATİK EKRAN ⚠️📱🔌

(Topic created on: 04-05-2024 01:45 AM)
238 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Diğer
Merhaba çoğu akıllı cihaz kullanıcısının başına mutlaka en az bir kez gelmiştir veya duymuştur. Cihaz şarj olurken ekranın tepki vermemesi veya hatalı tepki vermesini. Peki bu gerçekten de bir sorun mu veya neden kaynaklanıyor. Aslında eğer cihazın ekranın da ek bir sorun yoksa bu bir arıza değil ve nedenide cihazları şarj ettiğimiz adaptörlerden kaynaklı bir problem. 

Özellikle de markasız ve düşük kaliteli ürünlerde ve normalde de cihazı çok fazla ısınan kullanıcılarda bu sorun daha çok oluşuyor. Çünkü temelde bunun iki nedeni var : 

1.Cihaz şarj olurken ısrarla onu yormak ve oyun oynamak ki bu asla yapılmaması gereken bir şey. 

2.Bu düşük kalite ürünlerin cihazınıza dengesiz güç göndermesi. Yani cihaza akımı ve voltajı sürekli olarak sabit değilde ( orjinal adaptörlerdeki gibi ) dalgalı olarak göndermesinden dolayı. 

9 Comments
Solution
keremxsxw
Active Level 5
Diğer
Aslında sisteme yapılan fazla eylem yüklemesine şarj eklenincede olabiliyor
Anonymous
Not applicable
Diğer
Aynen öyle
0 Likes
Solution
Sisyphe
Expert Level 5
Diğer
Doğru tespitler.
Mümkün olduğunca şarjdayken telefon ile çok fazla işlem yapmamak lazım.
Anonymous
Not applicable
Diğer
Sistem zorlanıyor çünkü
Emirhan_S23
Active Level 10
Diğer
2.ye katılıyorum ama 1. Bana pek doğru gelmedi açıkcası çünkü yıllar boyu şarjdayken ürün kullandım veya oyun oynadım bu sorunla hiç karşılaşmadım ayrıca pil sağlığım da öyle absürt seviyelere düşmedi bilmiyorum belkide ben şanslıydım
Anonymous
Not applicable
Diğer
Isınma daha çok artıyor o şekilde maalesef
Emirhan_S23
Active Level 10
Diğer
Tabi şarjdayken daha çok ısınıyor ama dediğim gibi bu olay benim başıma gelmedi o yüzden bilmiyorum ama çok mantıksız da değil yani olabilir
Anonymous
Not applicable
Diğer
👍
Solution
CanerS21Fe
Expert Level 5
Diğer
Eline sağlık tolga.