cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Özür Gönderisi | ATC_Galaxy

(Topic created on: 06-17-2024 07:40 PM)
223 Views
ATC_Closed
Expert Level 2
Options
Diğer
Merhaba Sevgili Members Üyeleri:

Bugün sizlere bir itiraf ve özür de bulunacağım. 

Beni Members'a katıldığımız beri 16 yaşında tanıdınız. Ama ben maalesef 13 yaşındayım. 😔

Bunu gerçeği uzun süredir bir yalan ile örttüm. Ama her geçen gün kendimi daha kötü hissettim. Ve artık bugün söylemeye karar verdim. 

Bu gerçeği kesinlikle hoş karşılmayacaksınız. Bunu biliyorum. Ama sizde benim yerimde olsaydınız öyle yapardınız. Her ne derseniz haklısınız. Bütün yorumlarınızı hoş karşılayacağım.

Bu gerçeği ilk önce Emir Efe Dikmen'e anlatmıştım. O kendi "Özür Gonderisini" yayınladığı zamanda...

Özür Dilerim.

ATC_Galaxy Bu Ana Kadar Neler Yaptı?

Her şeyi size bir mektup türünde anlatmak isterim.

Küçük de olsa artık bir şirket gibi bir şey kurdum: ATCWorks. Biliyorum belki bunlar için çok erken ama cidden. Galaxy DEV adlı ayrı bir şirketin CEO suyum. Şuanlık Galaxy DEV dediğim şey bir uygulama üretme şirketi. Toplamda benle beraber 3 kişi çalışıyoruz. Ve bir çok uygulama geliştiriyoruz. Onun dışında artık bir teknoloji forumu da yönetmekteyim. Aynı anda Great Creaitivity adlı bir etkinilğe sahiplik yapıyorum. Bu etkinlikte 4 popüler markanın çektiği fotoğraflar ile yarışması var. Bu etkinlik daha gerçekleşmedi ama 2 yıl sonra büyük ümitlerim var.

Bunların dışında aynı anda tasarım yapıyorum. Daha çok şuanlık tasarım üzerine odaklandım. Benim işim bu! Tasarım yapmak. 🫡

Her şey çok fazla gelebilir sizlere. Ama bu gerçek!

İmkansız Diye Bir Şey Yoktur!
Teşekkürler Members Ailesi ❤️

59 Comments
Solution
Captain_ByLord
Active Level 10
Diğer
Ciddi misin ? 🤔
Ben de seni 45-50 lerde tahmin ediyordum gerçekten🫣
ATC_Closed
Expert Level 2
Diğer
Belki beni aşan şeyler yapıyor olabilirim 😅🙏
Captain_ByLord
Active Level 10
Diğer
Zeki bir genç olduğun belli zaten😀👍
Bu arada hesap makinesiyle şöyle bir hesap yaptım
Aramızda 39 yıllık bir **bleep** mevcutmuș,zaman çok hızlı akıyor,bende daha dün 13 yaṣındaydım 😊
Solution
Anonymous
Not applicable
Diğer
Hocam keşke yaşınızı yanlış bildirmeseydiniz. Evet yaşınız forum geneline göre küçük olabilir ancak yaptığınız işlerin bir çoğunu benim yaşımdakiler bile yapamaz. Sizi yaşınızla değil bilginizle yargılar insanlar
Solution
CanerS21Fe
Expert Level 5
Diğer
Aslında yaşını doğru söyleseydin daha iyi olurdu bende seni büyük zannediyordum çünkü konuşmaların,yazıların ve tasarımların yaşını büyük gösteriyordu ama gerçek yaşının çok üstünde görünüyorsun ama bu tür şeyler çok önemli değil boşver her yaş kesiminden insanlar burada ama yaşına göre çok güzel işler başarıyorsun dostum 😊
ATC_Closed
Expert Level 2
Diğer
Itibarimin ve saygınlığımın zedelenmemesi için maalesef böyle yaptım. 🙏
Solution
Anonymous
Not applicable
Diğer
Members Ailesi adına, DOĞRU bilgiyi paylaştığın için teşekkür ederiz.. 👍🏻

Başarılarının devamını dilerim.. 🫶
Solution
Diğer