Samsung için yeni bir güncelleme yayınladı Telefon uygulaması sürümü 15.3.45 oldu. Bu güncelleme, kullanıcılara Galaxy cihazlarında daha da iyi bir... View Post
Samsung için yeni bir güncelleme yayınladı Telefon uygulaması sürümü 15.3.45 oldu. Bu güncelleme, kullanıcılara Galaxy cihazlarında daha da iyi bir... View Post
Android'in tabanı Linux, tam 33 yaşında. Belki de Linux olmasaydı bugün Android olmayacaktı. İyiki doğdun Linux View Post
Herkese teşekkürler 🥰🙏 View Post
Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Merhaba Samsung Forum kullanıcıları, Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Forum içerisinde " Topluluk Kuralları" na aykırı olan... View Post
Merhabalar Sevgili Forum Kullanıcılarımız. Ben Turuncu, Samsung Forum Moderatörüyüm. Sizlerinde merak ettiği, Q(Android 10) güncellemesi alacak... View Post
Mrb arkadaşlar google asistan kullanarak telefon kapalıyken hey google telefonun şifresini aç diyerek şifreyi açar mi ben denedim olmadı. Veya falanca... View Post
Merhaba değerli forum kullanıcıları nasılsınız umarım gününüz güzel geçmiştir ve geçiyordur bu konumda size Tüm Samsung Galaxy Cihazlarda Google un... View Post
Samsung, PCIe 5.0 standartı ve PM9E1 model adına sahip dünyanın en hızlı bilgisayar ssd biriminin üretimine başladı. Samsung Samsung, PC’ler için... View Post
Aşağıda linkini verdiğim ve konu olarak açtığım soruna yönelik Samsung hatasını kabul etti. Detaylara bakacak olursak ;Samsung Birkaç gün önce eski... View Post
Adaptörün sahte olduğundan şüpheleniyorum. Denediğim her prizde gevşek duruyor, bazen takıyorken çok ufak sarı kıvılcım çıkıyor. View Post
Samsung Odyssey G3 165 Hz 24" monitörüm var ama ekran tuşuna bastığım zaman menü yerine ses ayarı açılıyor. Yukarı doğru ittiğimde ise görüntü... View Post
One ui 7 open beta ne zaman yayınlanacak View Post
Sonsuza kadar bir uygulamayı silmek zorundasın, hangisini seçerdin? ve Asla silmem dediğin uygulama hangisi olurdu ? Her ikisi içinde sadece 1 tane... View Post
Google Samsung daire çiz teki müzik bulma yeri tüm Android cihazlarda nasıl yapıldığını göstereyim ama bizdeki gibi değil farklı yol ama Google son... View Post
Merhabalar, Ekran kapalı müzik dinlerken kulaklıktan ses açma veya kısma sırasında telefonun ekranı uyanıyor. Aynı durum kulaklık tuşlarıyla müziği... View Post
User | Likes Count |
---|---|
1779 | |
1036 | |
523 | |
439 | |
395 |
User | Count |
---|---|
28 | |
24 | |
21 | |