Sevgili Samsung Forum Kullanıcıları, WhatsApp Destek Hattımızı hizmetinize sunduğumuz bilgisini sizlerle paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyoruz! Her... View Post
Sevgili Samsung Forum Kullanıcıları, WhatsApp Destek Hattımızı hizmetinize sunduğumuz bilgisini sizlerle paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyoruz! Her... View Post
Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Merhaba Samsung Forum kullanıcıları, Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Forum içerisinde " Topluluk Kuralları" na aykırı olan... View Post
Merhabalar Sevgili Forum Kullanıcılarımız. Ben Turuncu, Samsung Forum Moderatörüyüm. Sizlerinde merak ettiği, Q(Android 10) güncellemesi alacak... View Post
Arklar en sade halı nasıl oluyor öne ui 6 da View Post
Birkaç saat önce m bunla alakalı post atmıştım ama, ne yazık ki mod'lar tarafından silindi. Neyse gel gelelim sorunumuma; Bir iş için Apple... View Post
A24 kullanıcılarına bile geldi, daha A34 ve S22'ye gelmedi. Resmen dalga geçiyorlar. Not: İnşAllah gönderi yorumlara taşınmaz. View Post
Samsung'un kendi mesajlar uygulamasını kullanmaya başlayacaktım fakat bişey dikkatimi çekti google mesajlar'da kullanabildiğim rcs özelliği... View Post
Arkadaşlar forumdaki genel izlenim One UI 6.0'ın harika olduğunu düşündükleri için bende yüklemek istiyorum. 1- A33 5G hangi ülkelerde Android 14... View Post
arkadaşlar merhaba önceki gönderimimde bahsettim kılıf aksesuar şarj aletleri vb ürünlerde Swalletla ödenirse sepette %50 indirim var diye ve... View Post
arkadaşlar samsung shop uygulamasında aksesuar kılıf ve şarj aletlerinde % 50 indirim gözükğyor mu sizde 15 aralığa kadar devam edecek diyorlardı... View Post
Jarz orjinalmi arkadaslar View Post
Mobilde İnternet tarayıcılarında çıkan gereksiz reklamları ek uygulama olmadan engellemek için görseldeki ayarı yapabilirsiniz. Başka ayarlarda var... View Post
USB hata ayıklama modu nedir? View Post
User | Count |
---|---|
10 | |
6 | |
5 | |
4 | |
4 |