cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Community Activity

Filter
Filter:
Posted by      in  Diğer

Sevgili Samsung Forum Kullanıcıları,   WhatsApp Destek Hattımızı hizmetinize sunduğumuz bilgisini sizlerle paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyoruz! Her... View Post

Posted by Moderator      in  Diğer

Merhaba Samsung Forum kullanıcıları,   Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Forum içerisinde " Topluluk Kuralları" na aykırı olan... View Post

Posted by Moderator      in  Diğer

Merhabalar Sevgili Forum Kullanıcılarımız.   Ben Turuncu, Samsung Forum Moderatörüyüm.   Sizlerinde merak ettiği, Q(Android 10) güncellemesi alacak... View Post

Posted by      in  Diğer

Birkaç saat önce m bunla alakalı post atmıştım ama, ne yazık ki mod'lar tarafından silindi. Neyse gel gelelim sorunumuma; Bir iş için Apple... View Post

Wig-video-1701459837707
Posted by      in  Diğer

Samsung'un kendi mesajlar uygulamasını kullanmaya başlayacaktım fakat bişey dikkatimi çekti google mesajlar'da kullanabildiğim rcs özelliği... View Post

Posted by      in  Diğer

Arkadaşlar forumdaki genel izlenim One UI 6.0'ın harika olduğunu düşündükleri için bende yüklemek istiyorum. 1- A33 5G hangi ülkelerde Android 14... View Post

Posted by      in  Diğer

arkadaşlar merhaba önceki gönderimimde bahsettim kılıf aksesuar şarj aletleri vb ürünlerde Swalletla ödenirse sepette %50 indirim var diye ve... View Post

Posted by      in  Diğer

arkadaşlar samsung shop uygulamasında aksesuar kılıf ve şarj aletlerinde % 50 indirim gözükğyor mu sizde 15 aralığa kadar devam edecek diyorlardı... View Post