cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Yepyeni Bespoke AI Laundry Combo Çıktı

(Topic created on: 09-02-2024 01:09 PM)
357 Views
ÇınarPoyrazCelal
Expert Level 5
Options
Beyaz Eşya
Hiç kurutucu ve Çamaşır makinesinin aynı cihazda olduğunu hayal ettiniz mi artık hayale gerek yok diyemem ama artık gerçek
Biliyorsunuz ki birkaç gün önce samsung Hiç kurutucu ve çamaşır makinesinin aynı cihazda olduğunu hayal ettiniz mi? Artık hayale gerek yok, çünkü bu artık gerçek! Biliyorsunuz ki, birkaç gün önce Samsung’un Bixby AI’ı ile tanışmıştık ve bu AI’ı ilk önce akıllı buzdolaplarına entegre etmişlerdi. Ama artık akıllı çamaşır makinesi ile de Bixby ile konuşabileceksiniz. 🙂 Tam tamına 7 inçlik LCD ekranı ile bu makine, yüzde 20 daha az elektrik tüketiyor ve bu da AI sayesinde mümkün oluyor. 😀 Hatta yüzde 60 zaman tasarrufu bile yapabilirsiniz! Sizce nasıl bir cihaz 🤔

image

image

image

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Barknx
Active Level 4
Beyaz Eşya
Teşekkür ederim. Ne kadar gerekli bilmiyorum şuan için gerekli olduğunu düşünmüyorum balon geliyor ama kullansam belki fikrim değişir 😄

View solution in context

9 Comments
Beyaz Eşya
Arkadaşlar metin biraz kötü olmuş düzelttim 1 2 dakika içinde düzelir 🙂
Beyaz Eşya
Anlatım bozukluğunun olduğunu düşünüyorum gelistirmelisin veya yapay zekadan yardım alabilirsin
0 Likes
Beyaz Eşya
Galiba yazdığım şeyi görmemişsin 🙂
0 Likes
Beyaz Eşya
🤷
0 Likes
Beyaz Eşya
🤷
0 Likes
Barknx
Active Level 4
Beyaz Eşya
kurutmalı çamaşır makineleri uzun süredir var. bu makinenin ek özellikleri haricinde geleneksel kurutma makinelerinden donanım olarak farkı geniş kapasite ve tiftik filtresinin olması mı?
Beyaz Eşya
Hayır ek özelliği akkılı olması 😊yani yapay zeka destekli olması
Solution
Barknx
Active Level 4
Beyaz Eşya
Teşekkür ederim. Ne kadar gerekli bilmiyorum şuan için gerekli olduğunu düşünmüyorum balon geliyor ama kullansam belki fikrim değişir 😄
Beyaz Eşya
Biraz pahalı olacaktır bu zaten 🤣
0 Likes