cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Çamaşır Makinesi Ses yapıyor

(Topic created on: 01-24-2023 01:57 AM)
1574 Views
saydımkaçgünoldu
Active Level 3
Options
Beyaz Eşya

Merhaba arkadaşlar,

WD0804W8E model kurutmalı çamaşır makinem var ve sıkarken ses ve sarsıntı yapıyor. İnternette kalibrasyon yapılabildiği ile ilgili bişeyler gördüm (sıcaklık+gecikmeli bitir tuşuna basılı tutarak)ama bu model için yapılabiliyor mu? Bilgisi olan var mı? 
5 Comments
Solution
Anonymous
Not applicable
Beyaz Eşya
Sarsıntı sebebi makinenin içinde bulunan ağırlık taslarıdır(montajında çalıştım).Gereğinden fazla sarsıntı oluyorsa ya çok dolduruyorsunuz ya çok doldurup yüksek devirde kullanıyorsunuz ya da ağırlık taşının vidaları gevşemiştir.
Beyaz Eşya
Merhaba, makinam 1400 devir ama hep 800 devirde kullanıyorum, ayrıca camdaki çizgiyi geçmiyorum, yani tamburun yarısından çoğu boş kalıyor. Bu durumda ağırlık taşı ihtimali kalıyor zira bana sanki sıkma sonunda ve başında oluyor bu sarsıntılar. Ağırlık taşı vidalarını kontrol edebilir miyim yoksa servis mi bakmalı illaki?
Anonymous
Not applicable
Beyaz Eşya
Nkfnzlde arkadaki kapatın vidalarını söküp kontrol edebilirsin ama elektroniktdn anlayan birine baktırmakta fayda.Şunuda eklemeden geçmeyeyim,tas değişirse hem servşs hem de tas ücreti,değişmezse sadece servis ücreti alınır.Garanti varsa hiçbiri alınmaz,ücretsiz yapmak zorundalar.
Beyaz Eşya
Anladım, çok teşekkür ederim, çok sağolun.
Solution
Tosunpaşa
Active Level 10
Beyaz Eşya

Çamaşır makinenin ayakları dengeli olması lazım önce onu bir kontrol et istersen, bulunduğu zeminin de düz olması lazım tabi ayrıca makineye gücünden fazla yük koyulması durumunda da bu ses olabilir bu durumlar ihtimal tabii detaylı bilgi görüşü için bence 4447711 i aramalısın.  Eğer servis kontrolü gerekiyorsa da kayıt oluştururlar.

0 Likes