cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung fe kulaklık uğultu geliyor

(Topic created on: 08-19-2024 12:58 PM)
648 Views
Asomani
Active Level 3
Options
Audio & Video

Merhaba kulaklığı alalı birkaç gün oldu, aktif gürültü önleyici açıkken sağ kulaklıktan sürekli ses geliyor uğultu gibi, yardımcı olabilecek var mı 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Pembe
Moderator
Moderator
Options
Audio & Video

Merhaba Asomani,

Bu durum için; Uygulamalar > Galaxy Wearable >  Ayarlar > Genel  > Sıfırla öğesini seçiniz.  Kulaklığınız sıfırlanacak ve tekrar bağlantı ekranına gelecektir. 
Samsung telefonunuz üzerinden, Uygulamalar > Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Ağ ayarlarını sıfırla seçilmelidir. Bu işlemi uyguladığınızda bağlantı ayarlarınızın logları sıfırlanacaktır. Daha önce bağlanmış olduğunuz Wi-Fi ağları, Bluetooth ağlarını telefon unutacaktır ve tekrar şifreleri girmek durumunda kalırsınız. Bu durumlar haricinde herhangi bir veri kaybı olmaz.

Bu işlemlere rağmen durumun devam etmesi halinde cihazınızın kontrol edilebilmesi için lütfen en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz. Servis iletişim bilgilerine aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/

Teşekkürler.

View solution in context

0 Likes
9 Comments
Audio & Video
Kulak uyum testi yapım lütfen 😀
Asomani
Active Level 3
Audio & Video
Uyum iyi diyor ikisi için de
0 Likes
Audio & Video
Kulağın acıyormu
0 Likes
Audio & Video
Merhabalar, bende sizin gibi bir Samsung Buds Fe kullanıcısıyım. Duyduğunuz ses dışardaki sesi o az duyulan uğultu ile değiştirip size "Aktif gürültü önleyici" yi sunuyor. Yardımcı olabildiysem teşekkür ederim
0 Likes
Asomani
Active Level 3
Audio & Video
Merhaba teşekkürler Fakat sadece sağ kulaklıktan geliyor, sessiz ortamda da dinledim, sanki hışırtı gibi gelip gelip gidiyor yani müzik dinlemek imkansız gibi bu şekilde
Audio & Video
Böyle bir durumu ilk defa sizden duyuyorum bir teknisyen ile iletişime geçerseniz size çözümü anlatabilir.
0 Likes
Asomani
Active Level 3
Audio & Video
Internetten baktım gürültü önleme aktifken bu tarz ses duyan çok olmuş bu konuda çok fazla şikayet var ben de alalı birkaç gün oldu daha, teşekkür ederim
0 Likes
EmreA34_
Active Level 5
Audio & Video
benimde zamaninda huawei freebuds 3 üm vardı aktif gürültü önleme açıkken ayni şekilde uğultu yapıyordu sonra samsungun akg type c kulaklıgs gectim
0 Likes
Solution
Pembe
Moderator
Moderator
Options
Audio & Video

Merhaba Asomani,

Bu durum için; Uygulamalar > Galaxy Wearable >  Ayarlar > Genel  > Sıfırla öğesini seçiniz.  Kulaklığınız sıfırlanacak ve tekrar bağlantı ekranına gelecektir. 
Samsung telefonunuz üzerinden, Uygulamalar > Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Ağ ayarlarını sıfırla seçilmelidir. Bu işlemi uyguladığınızda bağlantı ayarlarınızın logları sıfırlanacaktır. Daha önce bağlanmış olduğunuz Wi-Fi ağları, Bluetooth ağlarını telefon unutacaktır ve tekrar şifreleri girmek durumunda kalırsınız. Bu durumlar haricinde herhangi bir veri kaybı olmaz.

Bu işlemlere rağmen durumun devam etmesi halinde cihazınızın kontrol edilebilmesi için lütfen en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz. Servis iletişim bilgilerine aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/

Teşekkürler.

0 Likes