cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung buds 3 ses sorunu

(Topic created on: 08-22-2024 12:57 AM)
650 Views
DoğanGençler
Active Level 4
Options
Audio & Video

Merhaba 1 haftadir buds 3 pro kullanıyorum ama kulaklığı kulağımdan çikardıgım gibi ince bi ses geliyor sanki hoperlörü patlayan anfi gibi ama müzik kısminda sorun yok animasyonmu diyicem değil gibi geliyor sizdede oluyormu

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Lacivert
Moderator
Moderator
Options
Audio & Video

Merhaba DoğanGençler,

Bu durum için; Uygulamalar > Galaxy Wearable >  Ayarlar > Genel  > Sıfırla öğesini seçiniz.  Kulaklığınız sıfırlanacak ve tekrar bağlantı ekranına gelecektir. 
Samsung telefonunuz üzerinden, Uygulamalar > Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Ağ ayarlarını sıfırla seçilmelidir. Bu işlemi uyguladığınızda bağlantı ayarlarınızın logları sıfırlanacaktır. Daha önce bağlanmış olduğunuz Wi-Fi ağları, Bluetooth ağlarını telefon unutacaktır ve tekrar şifreleri girmek durumunda kalırsınız. Bu durumlar haricinde herhangi bir veri kaybı olmaz.

Bu işlemlere rağmen durumun devam etmesi halinde cihazınızın kontrol edilebilmesi için lütfen en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz. Servis iletişim bilgilerine aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
8 Comments
TuranCan
Active Level 2
Audio & Video
Aynı sorun 2 3 gündür bende de var. Son gelen Samsung Güncellemesinden sonra çoğu uygulama ve sistem yazılımlarında hata oluştu. Umarım kısa sürede yeni bir güncelleme getirirler. Bu durum fazlasıyla mağdur ediyor.
0 Likes
Şokella
Active Level 6
Audio & Video
Tahminimce kulağınızdan çıkarırken dokunmatik kısma dokunuyorsunuz ve o duyduğunuz seste dokununca çıkan bip sesi.
Topraks9plus
Expert Level 5
Audio & Video
Buds3 pro'da bip sesi yok. Onun yerine fiziksel bir tuş varmış hissiyatı veren tık sesi var ve dışardan duyulmayacak kadar düşük sesli 🙂
0 Likes
Şokella
Active Level 6
Audio & Video
Hm bilmiyodum
0 Likes
Audio & Video
Bip sesi gibi degil zaten ince bi ses sanki anlatılmaz ki buda
0 Likes
Şokella
Active Level 6
Audio & Video
Acaba gürültü modları arasındaki geçişin sesi olabilir mi? Belki basık kalınca modlar arasında geçiş yapmaya ayarlıdır.
0 Likes
Audio & Video
Kulak silikonunu en büyüğe daktım bakalım farklılık olucakmı
0 Likes
Solution
Lacivert
Moderator
Moderator
Options
Audio & Video

Merhaba DoğanGençler,

Bu durum için; Uygulamalar > Galaxy Wearable >  Ayarlar > Genel  > Sıfırla öğesini seçiniz.  Kulaklığınız sıfırlanacak ve tekrar bağlantı ekranına gelecektir. 
Samsung telefonunuz üzerinden, Uygulamalar > Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Ağ ayarlarını sıfırla seçilmelidir. Bu işlemi uyguladığınızda bağlantı ayarlarınızın logları sıfırlanacaktır. Daha önce bağlanmış olduğunuz Wi-Fi ağları, Bluetooth ağlarını telefon unutacaktır ve tekrar şifreleri girmek durumunda kalırsınız. Bu durumlar haricinde herhangi bir veri kaybı olmaz.

Bu işlemlere rağmen durumun devam etmesi halinde cihazınızın kontrol edilebilmesi için lütfen en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz. Servis iletişim bilgilerine aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/

Teşekkürler.
MOD

0 Likes