cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

samsung tab s6 lite..

(Topic created on: 4 weeks ago)
98 Views
naznas
Active Level 1
Options
Tabletler

arkadaşımla birlikte 3 yıl önce almıştık onun tableti ve benim tabletimin farklı olan hiç bir özelliği yok ama benim tabletim çok kasıyor en çok notlar uygulaması kullanıyorum içine yüklediğim 1 veya 2 uygulama var ve galiba artık güncelleme almıyor ama arkadaşımın tablette bu sorunlar yok? 

5 Comments
eym095
Active Level 4
Tabletler
Arkadaşınız şu zamana kadar temiz kullandiysa ondandır. Veya virüs dde olabilir.
0 Likes
naznas
Active Level 1
Tabletler
açıkcası ben de çok temiz kullandım
0 Likes
eym095
Active Level 4
Tabletler
Eğer 2020 S6 Lite ise bende de var. Kasma donma olmaya başladı bende de artık, ilk 2 yıl aktif kullandım sonra pil koruması açtım maksimum(85 e sınırlıyor pili). Baya etkisi oldu batarya üzerinde. Batarya hala iyi performans veriyor. Ekranda birkaç yerde ghosting var sadece başka bir sıkıntı yok. Benimki baya doluydu aslında alan olarak ama uygulama silerek azalttım. Sizin sorununuzu değerlendirmek gerekirse genellikle uzun süre aynı kullanımla devam edince artık işlemci o hızlara alışıyor gibi birşey. Sizin bu yavaşlama diyerek kastettiğiniz tam olarak hangi alanda bir yavaşlama?
0 Likes
naznas
Active Level 1
Tabletler
eskiden 2 3 uygulamayı aynı anda açar kullanırdım bir yanda youtube bir yanda notlar açardım o şekilde çalışırdım hiç bir problem olmazdı şimdi ikisini birlikte açsın diye 2 dakika bekliyorum. sadece notlar uygulamasını açması bile uzun sürüyor. tablet eğer şarjı bitip kendi kapanırsa açtığımda hiç bir samsung uygulaması açılmıyor hepsinden atıyor sonra kendi kendine düzeliyor ama şarjı bitip kapanmasın diye ekstra dikkat eder oldum. bu arada tabletimin 2020 olup olmadığına nereden bakabilirim? batarya için de tavsiyeni uygulayacağım teşekkür ederim.
eym095
Active Level 4
Tabletler
Tabletinizi 2020-24 arasi aldıysanız 2020dir. 2024 de yeni versiyonu çıktı çünkü. Bilemiyorum bana virüs olabilir gibi geliyor. Özellikle uygulamalardan atması. Veya güncelleme yaparken sıkıntı olmuş olabilir. Verileri güvenli bir şekilde yedekleyip eğer antivirus varsa sizde (yoksa Kaspersky free edition deneyin bedava olanlardan bulma ihtimali en yüksek olan o) onla bir taratin bulursa ne ala. Bulamazsa da reset atmanız en makul seçenek gibi görünüyor
0 Likes