cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

samsung galaxy tab A7SM-T500 tabletim dokunmatik sorunu

(Topic created on: 04-17-2021 06:26 PM)
2059 Views
abdullah6060
Active Level 1
Options
Tabletler

merhabalar. Samsung galaxy tab a7 sm-t500 tableti dün satın aldım. ilk kurulumda bir sıkıntı yaşamadım ama bir müddet sonra ilk açılış ekranında dokunmatik çalışmadı. bir müddet sonra çalıştı ve bugun aynı seyi tekrardan yaptı. güncellemeyi de yaptım ama şu an tabletin ekranında kilidi açmak için kaydırın yazısı var ancak dokunmatik yine çalışmıyor. yardımcı olursanız sevinirim

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Manavgat
Moderator
Moderator
Options
Tabletler

Merhaba abdullah6060,

• Cihazınızın dokunmatik ekranını koruyan herhangi bir ekran koruyucu bulunuyorsa çıkartıp tekrar kontrol edebilirsiniz.

• Dokunmatik ekrana, ekran koruyucusu veya isteğe bağlı aksesuarlar takarsanız, dokunmatik ekran düzgün çalışmayabilir.

• Dokunmatik ekran nemli ortamlarda veya suya maruz kaldığında arızalanabilir.

Sorun halen çözülmezse cihazınızın kontrol edilebilmesi için lütfen, en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz. Servis iletişim bilgilerine, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz;

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/

Teşekkürler.

MOD

View solution in context

0 Likes
7 Comments
Anonymous
Not applicable
Tabletler
Kardeşim tablet ilk açıldıgında öyle oluyor o da tablet yenı açıldığı içindir tabletin kendisine gelmesı bi 5 dakıkayı bulur
0 Likes
abdullah6060
Active Level 1
Tabletler

öncelikle yorumun için teşekkür ederim. Benim tablet saatlerdir böyle. açma tuşuna basıyorum. ekran geliyor ama dokunmatik çalışmıyor. Bunu dünden beri 3 defa yaptı. ilk ikisinde açtık ama nasıl açıldığını neden öyle yaptığını anlamadım. Ancak şimdi dokunmatiği çalışmadığından açılmıyor

0 Likes
Tabletler
Bende Tab A7 kullanıyorum Ama SM-T507 kullanıyorum. Bende hiç böyle olmadı ben çoooooook memnunum tabletten
EN İYİ ONE UI CORE TABLETİ
0 Likes
abdullah6060
Active Level 1
Tabletler

bende Samsung dan memnun kalacağımı düşünerek almıştım ama şimdilik biraz moralim bozuldu açıkcası

0 Likes
Anonymous
Not applicable
Tabletler
Hmm tabletı bi Samsung servisine ver kardes
0 Likes
abdullah6060
Active Level 1
Tabletler

sıfır bir ürünün servise gitmesi bana mantıklı gelmiyor. inşallah gerek kalmaz

0 Likes
Solution
Manavgat
Moderator
Moderator
Options
Tabletler

Merhaba abdullah6060,

• Cihazınızın dokunmatik ekranını koruyan herhangi bir ekran koruyucu bulunuyorsa çıkartıp tekrar kontrol edebilirsiniz.

• Dokunmatik ekrana, ekran koruyucusu veya isteğe bağlı aksesuarlar takarsanız, dokunmatik ekran düzgün çalışmayabilir.

• Dokunmatik ekran nemli ortamlarda veya suya maruz kaldığında arızalanabilir.

Sorun halen çözülmezse cihazınızın kontrol edilebilmesi için lütfen, en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz. Servis iletişim bilgilerine, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz;

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/

Teşekkürler.

MOD

0 Likes