lahmacunsever
Beginner Level 2
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Cihaz bu hatayı alıyor nasıl çözebilirim
6 Comments
OverTheHorizon
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-19-2024 02:56 PM in
Tabletler
Kanka ben tablete de yazılım yüklemeye çalışmıştım odinden. Sonra bağlantı kopunca cihaz da gg oldu. Telrar download modea alıp yazılım yükledim düzeldi. (Eğer home_csc seçersen odinde veriler silinmez ben veriler silinmeden düzeltmiştim tableti. Samırsam odinden yazılım yüklerken cihazı soft brick etmişsin.)
lahmacunsever
Beginner Level 2
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-19-2024 03:47 PM in
TabletlerNasıl çözebilirim
OverTheHorizon
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-19-2024 03:47 PM (Last edited 10-19-2024 03:48 PM ) in
Tabletler
Fotığrafı bana atar mısınız bi hatayı tam çözemedim siz sanırsam yazılım yüklemeye çalışırken tabletle bilgisayar arasında bağlantı koptu
lahmacunsever
Beginner Level 2
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-19-2024 04:14 PM in
Tabletler
OverTheHorizon
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-19-2024 06:35 PM in
Tabletler
Kanka bende aynı sorunu yaşamıştım, tableti ilgili tuş kombinasyonlarıyla download modea al tekrardan sonra bilgisayarı tablete bağla usb kablo aracılığı ile. Ondan sonra odinde ilk önce ap kısmına ap bl kısmına bl cs kısmına cs csc kısmına da home_csc ya da csc dosyasını koyman gerek.
Csc koyarsan - cihazdaki tüm veriler silinir temiz bir kurulum yapar
Home_csc koyarsan verilerin korunur sadece üst sürüme geçirir
Sonra starta bas flashlama başlayacak. Cihaza da bilgisayara da dokunma bi müddet yoksa bağlantı kopar yine, cihaz komple gidebilir. Endişelenecek bir sıkıntı yok sadece dikkatli olman lazım yeniden flashlaman lazım yazılımı.
Çok özür dilerim beklettiğim için affınıza sığınırım.
Bende de aynı şey olmuştu cihazı bi üst sürüme güncelleyeveğim diye cihazı bu hale getirmiştim aynısı işlemleri yapmıştım kenardan sıyırdım. Bu hatalar çok yaygın maalesef. Odin dikkatli kullanılmazsa cihaz temelli gider açılmayabilir. Sen çok şanslısın bu gene soft brick olmuş
Csc koyarsan - cihazdaki tüm veriler silinir temiz bir kurulum yapar
Home_csc koyarsan verilerin korunur sadece üst sürüme geçirir
Sonra starta bas flashlama başlayacak. Cihaza da bilgisayara da dokunma bi müddet yoksa bağlantı kopar yine, cihaz komple gidebilir. Endişelenecek bir sıkıntı yok sadece dikkatli olman lazım yeniden flashlaman lazım yazılımı.
Çok özür dilerim beklettiğim için affınıza sığınırım.
Bende de aynı şey olmuştu cihazı bi üst sürüme güncelleyeveğim diye cihazı bu hale getirmiştim aynısı işlemleri yapmıştım kenardan sıyırdım. Bu hatalar çok yaygın maalesef. Odin dikkatli kullanılmazsa cihaz temelli gider açılmayabilir. Sen çok şanslısın bu gene soft brick olmuş
OverTheHorizon
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-19-2024 06:39 PM in
Tabletler
Korece yazıda an error has occured while updating the device software please use emergency recovery function in the smart switch pc software yazıyor