cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

otg

(Topic created on: 03-04-2021 02:59 PM)
161 Views
Halil3458
Beginner Level 2
Options
Tabletler

Tab s6 lite cıhazımda otg çalışmıyor. Usb hata ayıklaması açık. Bir kez fabrika ayrlarına döndürdüm ama otg çalışmıyor. Nesıl çözebilirim? 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
User0000005
Moderator
Moderator
Options
Tabletler

Merhaba Halil3458,

Ben Siyah, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle, böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

Konu ile ilgili, telefondan "Ayarlar > Geliştirici Seçenekleri > USB Yapılandırması > Dosya Aktarımı" bölümünü seçin. Yaptığımız bu işleme rağmen yaşanılan sorun çözülmüyorsa, farklı bir OTG kablosu ve farklı USB bellekler ile denemenizi öneririz. Deneme yaptıktan sonra da aynı durum devam ediyorsa, cihazda bulunan bilgilerinizin yedeğini alarak, cihazı fabrika ayarlarına sıfırlayınız. Düzelmediği takdirde, cihazınızın kontrol edilebilmesi için lütfen en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz. Servis iletişim bilgilerine, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
2 Comments
arkeskin52
Active Level 5
Tabletler
Samsung her Otg yi desteklemiyor. Fatklı bir Otg deneyin. Aynı sorunu bende yaşamıştım. Kaliteli bir Otg ile sorunumu çözdüm.
0 Likes
Solution
User0000005
Moderator
Moderator
Options
Tabletler

Merhaba Halil3458,

Ben Siyah, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle, böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

Konu ile ilgili, telefondan "Ayarlar > Geliştirici Seçenekleri > USB Yapılandırması > Dosya Aktarımı" bölümünü seçin. Yaptığımız bu işleme rağmen yaşanılan sorun çözülmüyorsa, farklı bir OTG kablosu ve farklı USB bellekler ile denemenizi öneririz. Deneme yaptıktan sonra da aynı durum devam ediyorsa, cihazda bulunan bilgilerinizin yedeğini alarak, cihazı fabrika ayarlarına sıfırlayınız. Düzelmediği takdirde, cihazınızın kontrol edilebilmesi için lütfen en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz. Servis iletişim bilgilerine, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/

Teşekkürler.
MOD

0 Likes