cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

ekran titremesi

(Topic created on: 12-03-2023 06:28 PM)
1327 Views
Members_dUS1k1Q
Active Level 2
Options
Tabletler

Merhaba. Android cihazım karanlık modda Edge, Chrome, Firefox ve Opera tarayıcılarında YouTube sitesinde video izlerken ekran titremesi oluyor.sizde de titreme oluyor mu? dener misiniz lütfen? yalnız telefon küçük olduğu için dikkatli bakmanız gerekebilir.benim tabletim tab s9 ultra, büyük olduğu için titreme çok net belli oluyor ve rahatsız ediyor.

Titreme videoda değil, video tam ekran değilken abone ol yazan gri yerlerde ışık çizisi yukarıda aşa seri kayıyor.

YouTube uygulamasında ve Samsung internet tarayıcısında bu titreme olmuyor. Çözümü var mı? Bu durum cihazla mı ilgili yoksa uygulamalarla mı? Çünkü birisinde aynı yerde titreme olurken öbüründe olmuyor. Normal bir gri sayfada da olmuyor, sadece bahsettiğim tarayıcılarda ve YouTube videosu izlerken bahsettiğim bölgede gerçekleşiyor.resim ekledim,resimde belli olmuyor sadece nerede titreme olduğunu göstermek için resim ekledim.photo_2023-12-03_18-27-55.jpg

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Gökırmak
Moderator
Moderator
Options
Tabletler

Merhaba Members_dUS1k1Q,

Farklı uygulamalarda da buna benzer hatalar almıyorsanız, uygulama optimizasyonları ile ilgili bir durum olabileceği için konuyu, uygulama üreticisine danışabilirsiniz. Bu işlem için Play Store uygulamasına girerek, yukarıdaki arama çubuğundan, sorun yaşamış olduğunuz uygulamanın sayfasını bulup "Geliştirici İletişim Bilgileri" bölümünden, ilgili uygulama üreticisine ulaşabilirsiniz. Cihaz yazılımı ile ilgili bir durum olduğunu düşünüyorsanız, incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.

MOD​

View solution in context

0 Likes
13 Comments
d0cga
Active Level 9
Tabletler
sistem titreşimlerini kapatırsan düzelir
0 Likes
Tabletler

maalesef,titreşim zaten kapalı.anlamadığım tablette sorun olsa tüm uygulamalarda bu sorun olur ama bazısında olmuyor

0 Likes
Alpointernet
Expert Level 2
Tabletler
Bu amoled ekranlardan dolayı olan bir durum. Çözümü yok.
0 Likes
Tabletler

anlamadığım tablette sorun olsa tüm uygulamalarda bu sorun olur ama bazısında olmuyor

0 Likes
HalidErdoğan
Expert Level 5
Tabletler
Onunla alakası yok bence çünkü benim cihazımda öyle bir sıkıntı yok.
0 Likes
Alpointernet
Expert Level 2
Tabletler
Çünkü sen her ne kadar f.a.r.k etmesen de (veya etsen de) uygulamaların renkleri siyaha yakın. Siyaha yakın renklerin bazılarında bu dediğin şey oluyor.
0 Likes
HalidErdoğan
Expert Level 5
Tabletler
Cihaz One UI 6'ya güncellendi mi?
0 Likes
Tabletler

hayır.aralık 14 de alacağı söyleniyor

0 Likes
HalidErdoğan
Expert Level 5
Tabletler
Hatayı yaşadığınız uygulamaların verilerini silebilirsiniz. Etkisi olmazsa cihazı sıfırlayabilirsiniz
0 Likes