Original topic:

ekran problemi

(Topic created on: 10-27-2025 02:42 AM)
55 Views
soniced
Active Level 2
Options
Tabletler

image

samsung S9 ultra tabletimi kullandım 2 saat sonra tekrar elime aldığımda ekranda böyle bir problem var ne bir çizik ne bir kırılma hiçbir şey yok ancak böyle bir sorun oluşmuş dokunmatikte de problem yok bu neyden olmuş olabilir bilgisi olan var mı (not: bugün yetkili servise götürdüm ellerinde parça olmadığı için 3 iş günü içerisinde halledip teslim ediceklerini söylediler garanti kapsamında yapıcaklarını söylediler)
9 Comments
Tabletler
Muhtemelen ekranın değişmesi gerekecek. Yazılımsal da olabilir yeniden başlatın geçmiyorsa donanımsal olabilir
0 Likes
soniced
Active Level 2
Tabletler
yeniden başlattım ancak çözülmüyor. Ekrana dışarıdan hiçbir zarar vermedim ekranı garanti kapsamında değiştirirler mi
0 Likes
Tabletler
Evet değişir bu kullanıcı kaynaklı değil çünkü
Tabletler
Merhaba kardeşim 😊,

Tabletinizin yetkili servise vermeniz gerekiyor orada onarım sağlayacaklardır.
Garantiniz ve (servise göre kullanıcı hatası yoksa) ücretsiz onarım/değişim sağlayacaklardır ancak kullanıcı hatası ise yada garantisi yoksa ücretli Bi şekilde onarım/değişim yapacaklardır.

Çevrenizdeki Samsung Yetkili Servisler'ini bulabilmek ve konu hakkında bilgi edinebilmek için linki inceleyebilirsiniz:
https://www.samsung.com/tr/support/service-center/
0 Likes
soniced
Active Level 2
Tabletler
ne kadar sürede çözülebilir sizce bi bilginiz var mı. Tableti ben ders çalışmak için kullanıyorum benim için çok önemli
0 Likes
Tabletler
Yetkili servis ilinizde varsa ve kendiniz teslim ederseniz hızlıca yapılır diye düşünüyorum ancak ilinizde yok başka ile gidecekse resmi süre 21 gün 😊 (Kargo ile)

(Dediklerim servisten servise değişebilir)
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Tabletler
0 Likes
soniced
Active Level 2
Tabletler
teşekkür ederim yetkili servise götüreceğim umarım mağdur etmezler kullanıcı hatası yok çünkü
0 Likes
fatihemre
Beginner Level 4
Tabletler
Aynısı benim de başıma gelmişti tableti aldım kurulumunu yaptım 2 saat sonra yeşil çizgi çıktı ekranda direkt servise götürdüm değişim yaptılar sorgusuz sualsiz tabi değişim bi 10 gün civarı sürdü orda biraz sıkıntı oldu ama direkt değişim yapmaları hoşuma gitti yani seninki de öyle olur büyük ihtimalle, sıkma canını