Tab a7 liteda one ui 8,5 gelmiş yaptım hemen guncellemeyi View Post
Tab a7 liteda one ui 8,5 gelmiş yaptım hemen guncellemeyi View Post
Quick panelimin renklerini Theme Park aracılığıyla özelleştirdim. Kullandığım renkleri tanıdık bulan herkese selam olsun! View Post
Hale bakın rezillik kdwoxkqndoe View Post
Daha tableti alalı ilk defa yere düşürdüm şansıma ekranın üstüne doğru düştü üzerinde kapaklı kılıf hidrojel ekran koruyucu olmasına rağmen orta... View Post
Arkadaşlar şu Samsung'un A model tabletleri ne zaman one uı 8.5 alacak? (örneğin:Samsung Tab A9+(plus)) View Post
Cidden anlamlandıramadığım bir durum var, 12,4 inç boyutta yeni bir tablet çıkmadı 2025 yılında. Zaten birkaç ay içinde Tab S12 serisi duyurulacak ve... View Post
Galaxy Tab A7 Lite'ın güncellemesi maalesef kesildi bende arkadaşım için Tab A11 ve Tab A9 tabletlerine One Ui 8.5 güncellemesi ne zaman gelir... View Post
Oyun oynarken bi anda kontrolu kaybediyorum yani karakter hareket etmiyor ekrana dokunamıyorum elimi çekip tekrar basmadığım sürece bir şey... View Post
ESKİ bir bilgisayarım var 768p ekranlı 2 çekirdekli rezil bişey Bir bilgisayara 30-40 bin lira vericeğime bunu alsam mantıklı değilmi? Genelikle... View Post
Ne zaman gelcek View Post