A9+ YouTube 30 ve daha uzun videolarda reklamlar bitince ekran yeşil renk oluyor video göstermiyor neden oluyor ne yapmak gerekiyor View Post
A9+ YouTube 30 ve daha uzun videolarda reklamlar bitince ekran yeşil renk oluyor video göstermiyor neden oluyor ne yapmak gerekiyor View Post
tabletteki maili telefonda açtım ama tabletin kendi şifresini bir türlü hatırlamıyorum açamadım tableti sıfırlamadan nasıl açabilirim View Post
Tüm APKlarda diyor View Post
Samsung tab s11 ultra kullanıyorum test çözdüğüm için sürekli olarak spenin ucu aşındı vatan bilgisayardan almıştım ama samsung a götürsem ücretsiz... View Post
Merhaba Samsung S10 fe+ cihazımda hiç oyun bulundurmamakla beraber çok az kullanıyorum. Buna rağmen s pen değdiği ufacık bir kıyafet kumaşında ucu... View Post
Merhaba ben bu tableti 1 2 hafta önce aldım. Ancak aldığımdan beri oyun oynarken örneğin pubg oynarken hareket çubuğu bazen algılamıyor ve bu durum... View Post
Tab A9+ wifi çok frna kasıyor one uı 6.1deyken mükemmeldi elimden hiç düşürmezdim ama one uı 7 ve 8 sonrası tableti adam akıllı kullanamıyorum... View Post
Neden yazı ve ekran boyutu küçükken.... View Post
Mobilde böyle bir Shader var mı? Varsa biriniz link yada indireceğim siteyi söyleyebilir mi View Post
| User | Count |
|---|---|
| 5 | |
| 3 | |
| 3 | |
| 3 | |
| 3 |