Şu son zamanlarda tabletime manyetik kılıf aldım ama bu sorun artınca başka yaşayan var mı diye yazmak istedim: Tableti bazen açtoğınızda tuşlar ve... View Post
Şu son zamanlarda tabletime manyetik kılıf aldım ama bu sorun artınca başka yaşayan var mı diye yazmak istedim: Tableti bazen açtoğınızda tuşlar ve... View Post
merhaba,merhaba Samsung galaxy tab s10 lite View Post
Eskiden tabletlere güncellemeler 3 ayda 1 gelirdi ancak One UI 8.5'ten beri (Mayıs) her ay güncelleme geliyor. Oysaki tam da bu vakitten... View Post
Hevc videolar tablette neden açılmıyor aynı marka telefon ve tablet. İkisi de Samsung. İkisi de aynı galeri uygulaması. Telefondan çektiğim 4k video... View Post
S10 lite 15000 tl gibi kalemle falan işim var diyorsanız s10 lite ama ben gaming istiyorum dersen Samsung Galaxy Tab A11+ Samsung Galaxy Tab... View Post
Tab a9+ ne zaman gelcek 😭 View Post
Tab s11 amoled ekran olmasına rağmen siyah ekranda ışık saçıyor aranızda bu cihazı kullanıp bu sorunu yaşayan varmı? (Görselde yeşil çıkan yerler... View Post
Oneui 9.5 Android 17 qrp 2 lu olabilir s27 serisi ile cıkması bekleniyor View Post
Bu aşağıdaki şeyi nasıl kaldırabilirim View Post
| User | Count |
|---|---|
| 5 | |
| 3 | |
| 3 | |
| 2 | |
| 2 |