Merhaba tabletimde samsung care plus 1 gün kaldı diyor fotoğraftaki gibi bu hizmet ücretli mi acaba View Post
Merhaba tabletimde samsung care plus 1 gün kaldı diyor fotoğraftaki gibi bu hizmet ücretli mi acaba View Post
S9 fe tablet için güncelleme haberi var mı acaba? Farklı farlı tarihler dolanıyor View Post
güncellemeden once Bluetooth cihazi bagli olunca sag ustte gosteriyordu ama guncellemeden sonra gözükmemeye başladı. Nasıl düzeltebilirim? View Post
Android 15(One UI 7) güncellemesinden sonra Book Cover Keyboard bazı uygulamalarda saçmalamaya başladı. Samsung İnternet tarayısıcını kullanırken çift... View Post
Bence Samsung telefon ve tabletler arasında bir bildirim entegrasyonu olmalı. Bir cihazda gelen bildirim eğer öteki cihazda aynı uygulama tarafından... View Post
Telefonu dex ile tablete yansıtabilir miyim ya da cihazdaki dosyaları tablette de görebilir miyim? View Post
Adamlar etkisiz bir şekilde güncelleme veriyor bea sırf one ui 7ye hazırlık 😂😂😂 Not: Gönderi espri olması amaçlı açıldı... View Post
Merhaba 20.30 da tabletimi kullanmaya başladım chat gpt den 1 saat 7 dakika boyunca ekran açık bir şekilde bakarak defterime yazı yazdım ayarlarda... View Post
Kardeşim sorunsuz bir şey kullanamayacak mıyım ben? Tablete gözüm gibi bakmama rağmen şarjı bile yavaş şarjda ve %20 ile %80 arasında kullanıyorum... View Post
Bu öğlen UI7 tabletime(s9+) geldi. Widgetlar çok çeşitli. İlk aklıma geldiği gibi dizdim önerisi olan varsa beklerim. View Post
Arkadaşlar s23 e güncelleme gelmiş s9 fe de 2023 çıkışlı ona ne zaman gelir? View Post
User | Likes Count |
---|---|
344 | |
230 | |
151 | |
145 | |
136 |
User | Count |
---|---|
9 | |
6 | |
5 | |