One ui8 güncellemesi sonrasında şarjı fulleyip cihazı fabrika ayarlarına döndürdüm, akabinde sıfırdan kurulum yapıp birkaç kişisel üyeliğim olan... View Post
One ui8 güncellemesi sonrasında şarjı fulleyip cihazı fabrika ayarlarına döndürdüm, akabinde sıfırdan kurulum yapıp birkaç kişisel üyeliğim olan... View Post
Arkadaşlar telefoncuya 2. El olarak satsam kaç tl verirler 32 gb tab a7 lite tablet View Post
Hafıza kartı takacam bi türlü tam oturmadı telefoncuyamı gidiyim View Post
Soldaki A7 lite sağdaki A9 + Plus Arkadaşlar typce den typcye kablo çıktı Benim telefon A53 25w sarj adaptörü ve samsung A7 liten orjinal sarj... View Post
Samsung'tan Tab S11 serisi için pro kılıftan bir haber var mı? İlk çeyrekte çıkacak denmişti. S11'in aksesuar seçenekleri çok az ve yetersiz. View Post
Arkadaşlar samsung a9 plus 128 gb media marktndan aldım Sarj adaptörü çıkmıyor kablo typce den typceye kablo var cihaz 15 w destekliyor Samsung A7... View Post
Samsung Tab S11 Ultra elime ulaştı! Büyük ekran ✔️ Üst seviye performans ✔️ Güçlü işlemci ✔️ Tablet konusunda gerçekten muhteşem. Akıcılık, ekran... View Post
Herkesin kasıyor dediği Samsung tab a9 plus ın verdiği ayarlar 6000 TL lik cihazda 60 fps alıyorum yağ gibi akıyor bu fiyata bu performans ı veren bir... View Post
Arkadaşlar bende hem samung telefotelefon hemde tablet var ben şimdi samsung telefonumu mause klavye olarak kullanmak istiyorum nasıl yapacağım View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 78 | |
| 64 | |
| 59 | |
| 50 | |
| 50 |