Merhaba tabletimde samsung care plus 1 gün kaldı diyor fotoğraftaki gibi bu hizmet ücretli mi acaba View Post
Tabletime klavyeli kılıf bağlıyken herhangi bir yerde klavyeden bir tuşa bastığımda bir şeyin etrafını çiziyor, vurguluyor. Hep vardı zaten ama artık... View Post
A9 plus tabletimde navigasyon çubuğunu gizleme seçeneği çıkıyor fakat bazı cihazlarda yeni güncelleme ile bu özellik kaldırılmış. Hangi akla hizmet bu... View Post
Böyle olması normal mi kullananlar yazabilir mi? View Post
Merhaba arkadaşlar, Tab S8 kullanıyorum, One UI7 güncellemesinden sonra ana ekranda yerleştirdiğim uygulamalar ile Widgetlar ekranı yan çevirince... View Post
Arkadaşlar cihazım samsung galaxy tab s6 lite (2024).Bu cihaz galaxy themes açmıyor kendisinde böyle bir özellik yok çıldırcam (Servis yok).Bunun... View Post
Tablet yere düştü kasa eğildi ne yapmalıtım View Post
samsung s9 fe plus kullanıyorum şarjda kullanırken dokunmatik takılıyor bazen nedendir ya da kronik mi acaba ? View Post
Arkadaşımın tableti şarj ederken bir anda dondu. Ana ekran açılıyor, yukarı kaydırınca ekran parlaklığı vs. falanda açılıyor ancak onun dışında hiçbir... View Post
Güncelleme gelmeden önce ram kullanımı 1.9- 2.5 GB arası değişirken şu anda 2.6 altına inmiyor boştayken ve en ufak kullanımda 3 üzeri oluyor, samsung... View Post
Bu nedir ben anlayamadım A9+ koyup her kutuda s pen demek View Post
User | Likes Count |
---|---|
260 | |
114 | |
84 | |
59 | |
49 |
User | Count |
---|---|
13 | |
5 | |