Arkadaşlar merhaba . Yaklaşık 5 6 aydır Samsung tab a9+ kullanıyorum. Toplam 1.5 2 hafta boyunca One UI 7 kullandım sonrasında One UI 8 e geçtim .... View Post
Arkadaşlar merhaba . Yaklaşık 5 6 aydır Samsung tab a9+ kullanıyorum. Toplam 1.5 2 hafta boyunca One UI 7 kullandım sonrasında One UI 8 e geçtim .... View Post
Tab S11'in arka kamerasını açıp kapattığımda tık sesi geliyor. Hatta bazen cızırtıya benzer sesler de çıkıyor. Çok yüksek bir ses değil ama sessiz... View Post
Nasıl? Not:YAZ 2024 satın aldım View Post
Tableti Ekim 2024 de aldım 4gb 64gb'lık modelini. Yani yaklaşık 1 buçuk sene oldu alalı. Tableti ilk kullanmaya başladığım zamanlar içerisinde one... View Post
Kullanmaya devam ettikçe optimize olur diye düşündüm ancak hızlı bitiyor şarjı bence..Günde 2 3 kez şarj etmek zorunda kalıyorum pek de... View Post
Cihaz (SM-×130) odin ile yazılımsal çökme nedenli bir stock rom atım tablete ve OEM kilidi için 1 haftadan fazla bekledim ama sonuç yok güncelleme... View Post
Öğrenciyim uzun ömürlü batarya performansı iyi bir cihaz arıyorum beni 7+ yıl götürse yeter View Post
Spen yan tuşu hafif sallanıyor ama ekstra bir sıkıntısı yok napmalıyım sizdede bu durum yaşanıyor mu s10fede kullanıyorum. View Post
Arkadaşlar ekranda yeşil nokta yok ama kilit ekranında bu uyarıyı veriyor. Hala da geçmedi. Tekrardan başlatsam geçer mi? View Post
Yeni tablet almayi planliyorum hem ekosistem kurmam icin hali hazirda s25 im ve buds 3 pro'm var ve bu iki tablet arasinda kararsizim s25 ile film... View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 73 | |
| 32 | |
| 29 | |
| 23 | |
| 22 |
| User | Count |
|---|---|
| 5 | |
| 3 | |
| 2 | |