Merhaba tabletimde samsung care plus 1 gün kaldı diyor fotoğraftaki gibi bu hizmet ücretli mi acaba View Post
Merhaba tabletimde samsung care plus 1 gün kaldı diyor fotoğraftaki gibi bu hizmet ücretli mi acaba View Post
Samsung galaxy tab s9 one uı 7 güncellemesinden sonra home up uygulamasına giremiyorum güncellemem gerektiğini söylüyor ancak hiçbir yerde güncelleme... View Post
Telefonumda var ama tablette yok neden View Post
Tab S9 a OneUi7 geldi View Post
Dün yedekleyip kurdum. Estetik hızlı.Sistem sesleri çok hoş.Ama yotube videolarına yıkıldı. Şöyle güzel böyle bilmem ne. Yapay zekayla ilgili yapılan... View Post
<v16.0.0.82> sürümü türkiyeye ne zaman açılacak one ui 7 geliyor ama tabletlere optimize edilmiş sürüm türkiyeye gelmiyor nasıl bir iş bu View Post
6×8 oldu alısamadım View Post
Samsung internet 'in simgesi değişti acaba ne zaman one ui 7 gelecek View Post
Tab 9 modelinin bütün cinsine Ui 7 güncellenmesi yayımlanmış ama Tab 10 modeli hakkında bir planlama dahi yok. Yahu bu Tab 10 modeli daha üst sekment... View Post
2024 ağustosta tab s9 plus aldım. Cihazdan aşırı memnunum özellikle multi task olayı çok iyi ve hiç kasma donma yaşamadım. Ama S PEN için aynısını... View Post
Nasil indirebilirim veya bugün orjinal gelecekmi View Post
User | Likes Count |
---|---|
325 | |
216 | |
159 | |
148 | |
145 |
User | Count |
---|---|
9 | |
6 | |