Arkadaşlar tabletim s10plus ekranı ufak çizildi. 2-3 tane koruyucu ekran alıp takmıştım ama ekranın özelliğini bozuyor görüntü vs. Yanıma önleyici... View Post
Arkadaşlar tabletim s10plus ekranı ufak çizildi. 2-3 tane koruyucu ekran alıp takmıştım ama ekranın özelliğini bozuyor görüntü vs. Yanıma önleyici... View Post
Merhabalar Samsung ekibi. Benim yakın bir zamanda aldığım Samsung S11 tabletim bulunmakta. Samsung S11 tablette ben göz hassasiyetine sahip biri... View Post
Samsung tab a9 a one uı 8.5 gelecek mi? View Post
Tabs10plus pil sağlığı %98 oldu. Ağır kullanıyorum ve zaten çipte verimlilik çekirdeği yok normal o yüzden bence. View Post
Geçtiğimiz hafta Avrupa ülkelerine ve Kore'de dağıtımı yapılan güncelleme halen Türkiye'ye gelmedi. Bazı kaynaklar Hindistan'da da... View Post
S10 FE'ye ne zaman güncelleme gelecek artık? Son çıkan FE serisi tablet ama hala gelmedi. A9+'a bile gelmiş neden sürekli erteleniyor? View Post
SAMSUNG GALAXY TAB S9 FE 6/128 Wİ-Fİ, SAMSUNG GALAXY ONE UI 8.5 GÜNCELLEMESİNİ NE ZAMAN ALIR? (NASİPSE) View Post
SAMSUNG GALAXY TAB S9 FE 6/128 01/05/2026 GOOGLE PLAY SİSTEM GÜNCELLEMESİ GELDİ HAYIRLI MÜBAREK OLSUN :) View Post
Ben samsung galaxy tab a9 artı değil sürekli bakıyorum gelmiyor nedenini sorabilir misiniz View Post
tabletim s10fe+ 8.5 güncellemesi yapanlar ne gibi değişiklikler var acaba yazabilir mi View Post