cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Yeter artık yaw buramıza kadar geldi

(Topic created on: 08-01-2021 10:25 PM)
373 Views
TABS6LİTEKULLANICISI
Expert Level 5
Options
Tabletler

Tik tok u siliyorum onun reklamı geliyor tik tok u yüklüyorum şu tahotuların bildirimleri geliyor 

Şunun nasıl engellerim hep tik tok vidyosu güzel bir dinlenme vidyosu izliyorum bi anda tik tok çıkıyor lütfen biri yardım etsin tik tok u yükle deseniz bilie ne zaman WiFi açtığımda şu tahotçuların bildirimi geliyor lütfen yardım edin😢😢😭😭

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Çoruh
Moderator
Moderator
Options
Tabletler

Merhaba TABS6LİTEKULLANICISI,

Durumun, uzaktan erişim ile kontrol edilmesi gerekiyor. Uzaktan erişim işlemi için aşağıdaki link üzerinde bulunan yönergeleri takip edebilirsiniz.

h target=_blankttps://www.samsung.com/tr/support/remoteservice/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

20 Comments
Tabletler
Şimdiden herkeze teşekkür ederim
0 Likes
Tabletler
Tahotu/ tahotçu ne ?
Tabletler
Ben de bilmiyom fal gibi birşey bende dedimki bunlara inanmayın allaha şirk koşmaktır dedim ne alaka dedi milleti kandırıyorlar bide bi kaç insanı savcılığa vermiş bende hemen duyunca hesabımın ismini başka yani rastgele bi isim aynı jsjsjd gibi sonra profili telefon işareti koyup hesap oturumunu kapatın hesabı sildim ayriyeten hesaba bağlı Gmail ve google hesaplarınıda sildim şimdi instagram kullanıyorum oda daha güzel
Tabletler
Atıyorum hediye at genel bakım o 2 veya 3 karta bakıyor sonunda ne olucak ona bakıyor ama oda yalan sakın inanma
Tabletler
Ha anladım Tarot diyosun Onu reklam engelleyicili tarayıcı kullancan samsung internet gibi Uygulama içindeyse pek bişey yapamazsın işleri reklam iyi yapmışsın takma kafaya
Tabletler
Ayn ya çok sinir bozucu bide seni ip adresinden buldurucam diyor ben araştırdım bi kötü söz olmadığı sürece öyle bi hakkı yok muş
Tabletler
Ha beni anlayan tek sensin valla ne zaman tik tok zımbırtısına girsem tarot çıkıyor hesap değiştirdim dediğim gibi sildim oturumu kapattım ve 30 gün sonra tamamen kalkacak
Tabletler
Aynen hiçbişey yapamaz silip kaldırdıysan tamamdır bi daha rahatsız edemez
Tabletler
Yani hesabı videoları sildim sonra hesap ismi değiştirdim rastgele koydum sonra profil telefon işareti koydum sonra oturumu kapatıp hesabı sildim 30 gün sonra iptal oluyor ona bağlı Gmail sonra google hesaplarını sildim hem tel hem tablet yani bu durumda savcı olayı sonra bu ip adresi durumu geçersiz mi olur ben çünkü kötü söz hakaret demedim ilk başlataki gibi dedim yani hiç bireşey olmaz değil mi
0 Likes