cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Yarışmanın sonuçlarını 22:00'da açıklayacağım. // Tablet hakkında

(Topic created on: 08-11-2024 09:25 PM)
561 Views
anusername
Expert Level 5
Options
Tabletler
herkese merhaba, neden yarışmanın sonuçlarını erteledim, yaşadığım olay hakkında konuşmak istiyorum. 
Sabah bir post açmıştım yazılım güncellemesini yapayım mı diye. Ben bu postun sonuçlarından dolayı yüklemeye karar verdim. Ama tablet üzerinden yüklemedim. Odin ile yükledim. 
İlk operasyon esnasında tam starta basmıştım, 17 saniye falan sonra tabletle bilgisayarın bağlantısı kopması üzerine tablet çöktü.
Samsung Canlı destek felan ile konuştum. (Sude hanıma burdan selamlar ve teşekkür ederim :DD) yardım etmeye çalıştılar ama ne yazık ki edemediler. 6.5 saat falan "An error has occured while updating the device software. Please use the Emergency recovery function on the Smart Switch PC software. " ekranında kaldı. 6.5 saat sonra ilk defa tabletin içine giriş yapabiliyorum XD

image

Ve bu esnada arkadaşımla konuşmakta idim iletişimimi kesmedim. (Yazılımcı) Ondan ve ChatGPT'den sürekli yardım aldım. 
Ve, tablet açıldı sonunda. Üste de fotoğraf bırakıyorum :DD
Yani anlayacağınız cihazım soft brick oldu. 

Ve bu nedenle yarışmanın sonuçlarını postunu hazırlamak içinde erteledim. Özür dilerim ;D
24 Comments
anusername
Expert Level 5
Tabletler
Tablet çok kritik bir durumda idi ve bende çok korktum. 6.5 saat aynı ekranda kaldı ve açık kaldı kapanmıyor idi bir tepki vermiyordu cihaz. yani pixellerin yanma olasılığı çok yüksek tabletin dinlenmesi lazım fakat sizleri daha çok bekletmeden açıklamak istiyorum sonuçlari. Tekrardan özür dilerim. Tabletin verileri silinebilirdi büyük tehlikede idi maalesef.
Anonymous
Not applicable
Tabletler
🙏
Alfatürk
Expert Level 5
Tabletler
Sonucu iyi olmasına sevindim ne güzel kendin yazılımı atabilmişsin😍
anusername
Expert Level 5
Tabletler
Gerçekten basit gibi görünebilir ama arkaplanda ne kadar zorluk yaşadım bir bilseniz... Tableti kurtarabildim Allah'a şükürler olsun.
Alfatürk
Expert Level 5
Tabletler
Bilmeyen biri için odin karışık gelebilir ama internette videolar vardı yada bizler yardımcı olurduk adımlara yapmana
Anonymous
Not applicable
Tabletler
Aynen
Anonymous
Not applicable
Tabletler
Çok şükür 🙏 ama dikkat et bidaha bu tarz şeyler riskli çok
anusername
Expert Level 5
Tabletler
Maalesef Odin geri dönülemeyecek sonuçlar doğurabiliyor.
Anonymous
Not applicable
Tabletler
Ana kart bile gidebilirdi aman diyeyim