hüseeen
Active Level 5
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Selamlar cihazımda (örneklerle açıklayayım) mesela Google duo ya giriyorum biri mesaj atınca geliyo,duoyu kapatınca ne mesaj ne arama hiç birşey gelmiyor 2. Örnek: WhatsApp a giriyorum mesaj vb. Geliyor WhatsApp dan çıkınca arama mesaj vb. gelmiyor
Not:cihazımda"uykudayken wifiyi açık tut" adlı ayar yoktur
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions
Solution
ahmet_turğut
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-08-2022 07:34 PM in
Tabletler
Aleykümselam İyi akşamlar Merhaba
Konu ile ilgili olarak Eğer cihazınızın uygulamaları uyku modunda ise bildirimler gelmiyor olabilir uyku modunda deyilse
Bu sorun neden kaynaklanıyor bilmiyorum uyku modunda olmaması halinde bu sorunu yaşıyorsanız durumun uzaktan erişim ile kontrol edilmesi gerekiyor Samsung Müşteri hizmetlerini arayarak uzaktan destek talebi oluşturmanızı tavsiye ederim
444 77 11
Konu ile ilgili olarak Eğer cihazınızın uygulamaları uyku modunda ise bildirimler gelmiyor olabilir uyku modunda deyilse
Bu sorun neden kaynaklanıyor bilmiyorum uyku modunda olmaması halinde bu sorunu yaşıyorsanız durumun uzaktan erişim ile kontrol edilmesi gerekiyor Samsung Müşteri hizmetlerini arayarak uzaktan destek talebi oluşturmanızı tavsiye ederim
444 77 11
2 Comments
Mertcan39
Expert Level 3
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
Tabletler
Cihaz güç tasarrufunda ise bu durum oluşabilir
Solution
ahmet_turğut
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
Tabletler
Aleykümselam İyi akşamlar Merhaba
444 77 11
444 77 11