cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Uygulama Yanıt Vermiyor Sürekli Durduruldu Hatası

(Topic created on: 03-24-2021 05:51 PM)
4953 Views
Kadir1995
Active Level 4
Options
Tabletler

Son Güncelleme Sonrası Birçok Uygulamaya Giriş Yapamıyordum Sürekli Durduruldu Hatası Yanıt Vermeme Hatası Veriyordu Samsung Ekibiyle İletişime Geçtim Sorunum Düzeldi... 👍😉🥰🤗

Uygulamaların Donma Kasma Yanıt Vermeyi Durdurma Hatası Google Android System WebView Kaynaklı Olduğunu Öğrendim Google Android System WebView Uygulamasını Veriyi Sil Önbelleği Temizle Yapıp Sıfırladım Sorunum Düzeldi Yardımları İçin Webtekno Sitesine Ve Samsung Ekibine Çok Teşekkür Ederim ... Samsung Seni Seviyorum 🤗😉👍🥰
9 Comments
GRKN17
Expert Level 5
Tabletler
Bunu uygulama bildirim yollamıştı

Screenshot_20210324-175253_Samsung Members.jpg

Kadir1995
Active Level 4
Tabletler
GRKN17 beyefendiye yardımları için teşekkür ederim 👍😉🤗
Tabs6liteDDK
Active Level 4
Tabletler
Kardeşim play storeye gir üstten soldaki üc çizgiye tikla uygulamalarım ve oyunlarıma bas ardından güncellemelere tıkla android system web wiem ve Choremeyi güncelle düzelmesse ayarlara gir yazılım güncellemesine tıkla indir ve yükleye bas güncellemesi var mı kontrol et
Kadir1995
Active Level 4
Tabletler
Tabs6liteDDK teşekkür ederim dostum sorunum duzeldi
Kadir1995
Active Level 4
Tabletler
Değerli Arkadaşlar Uygulamaların Donma Kasma Sürekli Durduruldu Hatası Sebebi Belli Oldu Google Ekibinden Beklenen Açıklama Geldi Uygulamalar Neden Yanıt Vermiyor Sürekli Duruyor İşte Cevabı Ve Çözümü ≥≥≥
Kaynak Sabah.com.tr İzin Alınmıştır ...
Kadir1995
Active Level 4
Tabletler
Değerli Arkadaşlar Son Güncellemeden Sonra  Uygulamaların Donma Kasma Sürekli Durduruldu Hatası Sebebi Belli Oldu Google Ekibinden Beklenen Açıklama Geldi Uygulamalar Neden Yanıt Vermiyor Sürekli Duruyor İşte Cevabı Ve Çözümü ≥≥≥ Kaynak Sabah.com.tr İzin Alınmıştır ...
Alfatürk
Expert Level 5
Tabletler
Merhaba kardeşim

Moderatörlerimiz konunun üstünde gerekeni yaptılar

https://r2.community.samsung.com/t5/Diğer/Uygulama-Durduruldu-Hatası-Hakkında-Bilgilendirme/td-p/764...
Kadir1995
Active Level 4
Tabletler
Güvenilir Link paylaşıyorum kaldırılıyor Samsung Members Ekibi
Kadir1995
Active Level 4
Tabletler
Son Android Sistem Güncellemesi Sonrası Problem Yaşayanlar Çözüm Burada 👇👇👇👇
https://r2.community.samsung.com/t5/Di%C4%9Fer/Uygulama-Durduruldu-Hatas%C4%B1-Hakk%C4%B1nda-Bilgilendirm...
Kaynak: Samsung