Original topic:

Usb kablo

(Topic created on: 2 weeks ago)
63 Views
utku9
Active Level 7
Options
Tabletler

Samsung tab s11 den çıkan kablo 45 watt desteklemiyor mu ? Bilgisayara takip kabloyu sorgulattigimda usb 2.1 olarak gözüküyor bu üründen çıkan kablo usb 3.0 olması gerekmez mi 45 watt sarj hızı destekleyen cihazda 45 watt destekli kablo çıkmıyor mu yani bilen biri varsa yardımcı olabilir mi?

10 Comments
gru24
Active Level 4
Tabletler
Usb 2 cihazlar 40w üstü görüyor epeyde telefon bakarken görüyordum o usb sürümü aktarma hızı şarjla ilgisi yoktur benim fikrim bu
Esat_
Active Level 6
Tabletler
USB 2 veya 3 un şarj hızıyla alakası yok. Orijinal kablolar genelde 25w destekliyor. 45w için 100w kablo almanı gerekir. Evet saçma bir şekilde kullanacağın değerin 2 katını alman gerekiyor. 60w yazan kablolar 25w destekliyor. Ne güzel piyasa
utku9
Active Level 7
Tabletler
Yanlış yazmışım pardon ya usb 3 2 olayından çok amper olarak yazacaktım 5 amper kablo çıkmıyor evet çok saçma bir dünya para verdiğim tabletin kablo 25 w destekliyor çok ilginc
0 Likes
Esat_
Active Level 6
Tabletler
Kablo koyduğuna şükür et diyecekler neredeyse
Esat_
Active Level 6
Tabletler
Yapmıyor çünkü. E-Marker çip sadece 100w ve üstü kablolarda var. Dolaylı yoldan pps desteği de o şekilde oluyor. Pps desteklediğini söyleyen 60w kablo varsa denersiniz. Ama ben 60w kablolarda s.h.ş. 2.0 görmedim. Anker ve spigen kablolardı.
0 Likes
Esat_
Active Level 6
Tabletler
Bende ondan var. Net hatırlamıyorum. Etmiyordu ama. Tekrar deneyeceğim. Etmiyor diye de kabloyu çantamdan çıkarıp başka kablo koymuştum. Kablo da yeni yani yedek olarak taşıyorum. Bu gece kontrol edip cevap yazarım
0 Likes
Esat_
Active Level 6
Tabletler
Pps 2.0 demek 45w yapacak anlamına da gelmiyor. Güç aktarım protokolü bu, ısı yönetimi en önemli detayı
0 Likes
mdlatiff
Expert Level 4
Tabletler
Hayır kutudan 45w destekleyen kablo çıkmaz 25w çıkıyor standart olarak. 45w şarj aleti alsan bile 25w şarj edersin. Çoğu kişi sadece adaptör alarak iş tamam sanıyor ama herkes 25w da şarj ediyor
utku9
Active Level 7
Tabletler
Sacma işte bundan bahsediyorum kablo 45 w yani 5A desteklemiyorsa kutuya koyduğun kabloda bu bilgiye yer verebilirsin en azından kullanma kılavuzunda bu yazmalı bence yada 45 w kablo koysun cok zor olmamalı
0 Likes