cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Tablette pdf'i notlardan açmak

(Topic created on: 11-28-2024 08:54 PM)
140 Views
Asomani
Active Level 3
Options
Tabletler

Merhaba arkadaşlar. Arkadaşımda Tab s8 var. Internetten pdf indirdiğinde o pdf i açmak için Samsung notes seçeneğini seçiyor ve direkt notlardan açıyor. Pdf üzerine yaptığı karalamalar da direkt notlara kaydediliyor.

Bende tab s9 var. Internetten pdf indiriyorum notlardan açabiliyorum ben de. Ama üzerine karalama yaptıktan sonra direkt notlara kaydetmiyor. Hangi klasöre kaydedeyim diye soruyor dosyalardan seçim yapıp bi yere kaydetmek durumunda kalıyorum. Nasıl arkadaşım gibi direkt nota kaydedip değişiklikleri de direkt nota kaydedebilirim

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
s24fe
Active Level 10
Tabletler
Her zaman ilk başta sadece görüntüleme yapar.Nota ekle dediğinizde kaydetmeye başlar.
Microsoft Word'deki korumasız düzenlemeye başla tuşu gibi düşünebilirsiniz.

Bir diğer yöntem ise Samsung Notes içinden PDF+ tuşuna basıp(Sağ üstte yer alır)cihaz içinden işlem yapmak istediğiniz dosyayı seçmek.

View solution in context

5 Comments
s24fe
Active Level 10
Tabletler
PDF'i açar açmaz altta olan Nota Ekle tuşuna basın.Sonra Samsung Notes içinden o pdf üzerinde çalışın.Kaydolacaktır.
Asomani
Active Level 3
Tabletler
Oldu teşekkür ederim
s24fe
Active Level 10
Tabletler
Problemi hallettiğimize sevindim😊
0 Likes
sefo65
Beginner Level 3
Tabletler
Direkt nota ekleyecek şekilde nasıl yapabiliriz
Solution
s24fe
Active Level 10
Tabletler
Her zaman ilk başta sadece görüntüleme yapar.Nota ekle dediğinizde kaydetmeye başlar.
Microsoft Word'deki korumasız düzenlemeye başla tuşu gibi düşünebilirsiniz.

Bir diğer yöntem ise Samsung Notes içinden PDF+ tuşuna basıp(Sağ üstte yer alır)cihaz içinden işlem yapmak istediğiniz dosyayı seçmek.