cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Tablet ekranının gidip gelmesi

(Topic created on: 06-06-2024 03:04 AM)
715 Views
pinomino
Active Level 1
Options
Tabletler
Tab s9 fe+ cihazım var modeli sm-x610 alalı 5 ay olmadı ve ekran video oynatirken gidip gelmeye başladı. Hiçbir şekilde darbe almadı ya da düşmedi. ne yapabiliriz bu konu hakkında?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
nehir1010
Active Level 1
Tabletler

Sadece video izlerken mi oluyor yoksa sürekli mi oluyor eğer video izlerken oluyorsa uygulama kaynaklıdır ama diğer uygulamalarda da öyleyse servistir kardeşim

View solution in context

7 Comments
Tabletler
Servise götürmelisiniz onlar halleder
pinomino
Active Level 1
Tabletler
Hocam hiç gönderdiniz mi samsung servise? Kaç günde halledilir tahmini? Hiç göndermedim saçma sapan bir duruma düşmek istemiyorum
0 Likes
Tabletler
Valla reis bende hiç göndermedim bi bilgi veremem
0 Likes
pinomino
Active Level 1
Tabletler
Tamamdır çok teşekkürler cevap icin
Anonymous
Not applicable
Tabletler
Ayarlar genel yönetim sıfırla fabrika ayarlarına sıfırla işlemini yapın bu işlemi yapmadan önce önemli veri varsa yedekleyin. Sorununuz yine çözülmesi yetkili servise tableti gönderin
Solution
nehir1010
Active Level 1
Tabletler

Sadece video izlerken mi oluyor yoksa sürekli mi oluyor eğer video izlerken oluyorsa uygulama kaynaklıdır ama diğer uygulamalarda da öyleyse servistir kardeşim

pinomino
Active Level 1
Tabletler
Hocam youtubeta oluyor mini ekrana geçince. Bir de bu alışveriş siteleri videolu koyuyor ya ürünlerini bunlarda olmaya başladı. Devam ederse servise göndermek daha mantıklı geldi çok teşekkür ederim
0 Likes