Resolved! Solved

Original topic:

Tablet Tercihi: iPad (A16) vs Tab S9

(Topic created on: 05-02-2025 05:58 PM)
740 Views
Çınar_X210_iPad11
Expert Level 4
Options
Tabletler

Arkadaşlar, biliyorum bunu daha önce de sordum. Sizi biraz uğraştıracağım, lütfen kusura bakmayın.

Şimdi bu iki tabletten benim beklentilerim;
Beni 5 yıl götürmeleri
Ekranlarının iyi olması
Hemen kasma yapmayacak bir işlemci (ki Snapdragon 8 Gen 2 ve A16 kasmaz.)
Kalem (ki S9'un içinden çıkıyor.)
Yani genellikle performans üzerine alacağım, bütçe 21 bin, sizce ne almalıyım? Bu iki marka dışında tablet önermeyin bence. AMOLED ekran da güzel duruyor, ama yine de içimde bir şey var, Apple diyor sanki. Sizce ne alayım hocalarım? Temmuz gibi almayı düşünüyorum.
Resolved!
29 Comments
Tabletler
Teşekkür ederim, Allah daha iyilerini size nasip etsin. 🙏
GLX120
Expert Level 4
Tabletler
Teşekkürler hocam
Tabletler
Rica ederim. 😊
0 Likes
Solution
Artisit34
Active Level 10
Tabletler
2. Madde yani ekranının iyi olması dediğin anda zaten ipad eleniyor. Problem 60 hz olması falan değil (onu saymıyorum bile) ips, lamine olmayan (ekran ile cam arasında boşluk olan yani mesela kalemle yazı yazarken ekrana kalem değmez cama değer o yüzden sanki uzaktan yazıyormuş gibi görünür) nasıl amoled ve lamine olan bir ekrandan daha iyi olsun?
Tabletler
Haklısınız hocam, benim de aklıma Lamine ekran takılıyordu, S9 alayım o zaman, teşekkür ederim. 😊🙏
ienes
Expert Level 5
Tabletler
Tablet konusunda elma benim için bir numara 5 yıldır mini 5 kullanıyorum hala çok iyi , fakat elma alacaksanız geldiği sürümle kullanın güncelleme yapmayın performansı düşürüyorlar
Tabletler
Anladım, teşekkür ederim, ama S9 alacağım gibi duruyor. 😊 🙏
0 Likes
ienes
Expert Level 5
Tabletler
Karar sizin
Solution
ege51
Active Level 3
Tabletler
Ben s9 fe kullanmıştım ipad 9 kullanıyordum daha bu hafta A16 aldım ekran vs samsu g daha iyi evet lamine ekran olması çok iyi ama ben s pen i beğenemedim apple pencil 1. Nesil daha başarılı bir yazma deneyimi sunuyor eğer amacınız yazmaysa bence ipadi de bir düşünün
Tabletler
Anladım, teşekkür ederim. 😊🙏
0 Likes