cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Tablet ısınma problemi

(Topic created on: 12-30-2021 06:35 PM)
1500 Views
Halil-Tab-A
Active Level 6
Options
Tabletler

Tablet hiç ısınmazken artık ısınıyor 

Sizdede böyle oldumu

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Manavgat
Moderator
Moderator
Options
Tabletler

Merhaba Halil-Tab-A-ve-A8-7-,

Cihazın ısınma durumunun kontrol edilebilmesi için Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members uygulamasına girdikten sonra Yardım alın > Hata raporları > Aşırı Isınma bölümünden, sorunu ayrıntılı olarak yazarak Gönder butonuna basınız. Gerekli kontroller sağlanılarak, kısa bir süre içinde size, yazılı olarak bilgilendirmesi sağlanacaktır.

Cihaz kullanılamayacak derecede aşırı ısınıyorsa, kontrol edilebilmesi için lütfen cihaz içerisindeki verilerinizi yedek alarak, en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz. Servis iletişim bilgilerine, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

10 Comments
Tabletler
Evet ya OneUI 3.1.1 berbat arka plan çalışıyor pil 6 saat bittiyor. YouTube ve netflix biraz ısınıyor. Roblox azcık 15 dakika oynayalım dedim. Çok aşırı ısınmaya başladı. 61 derece oldu. Bu nasıl böyle olur?!IMG_20211230_184957_665_362_1640879397.jpg
Vueennx
Active Level 7
Tabletler
61 derece normal değil dikkat et
Tabletler
Vallahi 11 Android OneUI 3.1.1 çok aşırı berbat Arka çok fazla ısınma yaptı. Tabletim batarya patlayacaktı Allah korudu. Umarım 12 Android OneUI 4.0 sorunsuz çalışır
Tabletler
Anakart değişimi olur bide iç aksamları değişir
Tabletler
Ana kart alakası yok. Az önce 11 Android 3.1 az ısınma yapıyordu. 10 Android oda az ısınma yapıyordu. Şimdi OneUI 3.1.1 çok ısınıyor. Umarım 12 Android OneUI 4.0 ısınmaz
Tabletler
E benim tablette de vardı ısınma servis 50 derceği ulaştığını söyleyip anakart değişimi yapıldı de ve yapmışlar ısınma kalktı 10 dkika kullanıyorum cihaz hala buz gibi
0 Likes
Tabletler
Tablet model ne ?
0 Likes
Tabletler
Bizde de çıkmaya başladı ısınma sorunu ufaktan ısınmaya başlıyor hemen yine korkmaya başladım ya 2 hafta kalırsa diye😔😔
Halil-Tab-A
Active Level 6
Tabletler
Ana kartı 50 derece olduğu için mi değiştirdiler
0 Likes