cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Tab s9 pişmanlığı

(Topic created on: 04-21-2024 06:35 PM)
1398 Views
youcell
Active Level 1
Options
Tabletler
Geçtiğimiz ay tab s9 tablet satın aldım ve yazı yazma ve not tutma gerçekten çok saçma verdiğiniz paraya asla değmiyor

Öncelikle avuç içi algılama sorunlu yazı asla yazılmıyor, avucumu ekrana koyduğumda ekran başka yerlere kayıyor. Yazarken eliniz hep tablet üstünde olması gerekiyor kalem ekrandan azıcık uzaklaşınca yine ekran kayıyor ve bu çok saçma ipadde avuç içiniz ekrana değince ekran algılamıyor ancak samsungda bu yok sadece kalem yakın olunca dokunmatik kapanıyor.

İkinci olarak not tutma uygulaması yok samsung notes diyeceksiniz çok eksik ne goodnotes ne de notability gibi değil ne yazı yazarken düzeltme bile yapmıyor başka alternatif yok neredeyse diğerleri daha beter goodnotes androidde zaten leş.

Son olarak kalem rezalet hem çok ucuz hissettiriyor hemde ucu çok kalitesiz hemen yıprandı.

Bu kadar ücretsiz yanında kalem var diye alınan tableti not tutma yada yazı yazmak için asla almayın tavsiye etmem çok pişmanım bir daha samsung alır mıyım sanmam
9 Comments
AlvarAalto
Active Level 7
Tabletler
ilginç. Bende 4 aydır tab s9 plus var, bahsettiğiniz sorunların hiçbirini yaşamadım. Öneri olarak samsung notes yeterli gelmiyorsa Notein uygulamasını öneririm
merve4161
Beginner Level 3
Tabletler
Aliekspresten metal kalem ucu ve silikon kalem kılıfı alabilirsiniz
0 Likes
youcell
Active Level 1
Tabletler
Metal kalem ucu ne işe yarıyor
0 Likes
merve4161
Beginner Level 3
Tabletler
Ben amazondan yedek uç aldım **bleep** kağıt hissi veren ekran koruyucu kullanıyorum onun da etkisiyle çabuk eriyor uç. Metal uç tavsiye ettiler tükenmez kalem bilye uç gibi düşünün daha sert ama ekran koruyucusuz kullanmayın çizebilir
0 Likes
youcell
Active Level 1
Tabletler
Eskisinden güzel mi hissiyat olarak
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Tabletler
Samsung tabletler Wacom EMR teknolojisini kullanıyor yani kalem ekrana yakınken avuç algılamıyor. Ortada kalem yokken elinizi koyarsanız tabi ki ekran kayar. Bu EMR olayından dolayı da onlarca farklı kalemle uyumlu olmuş oluyor bu tabletler, isterseniz kalem önerebilirim. Not uygulaması olarak da flexcil ve notein gayet güzel uygulamalar
0 Likes
youcell
Active Level 1
Tabletler
Appleda mesela kalem olmasa bile avuç içi algılamıyor ama samsungda elim ekramdayken kalem ucunu uzaklaştırınca ekran kayıyor. İnternette benzer sorunlar yaşayan gördüm ama sorun bende mi anlam veremedim yetkili servise götürecegim heralde
0 Likes
FuryKhan
Active Level 4
Tabletler
6 aydır Samsung Galaxy Tab S9 Plus kullanıyorum. Dediklerinizin hiçbirini yaşamadım. Kalem konusunda Apple Pencil'ı da kullandım ve şahsi fikrim: Apple Pencil elde rahatlık açısından daha iyi gibi fakat S Pen'in yazma hissiyatını daha çok beğendim. Not uygulaması konusunda da haklısınız, GoodNotes'un uygulaması gerçekten rezalet. Web sürümünü Android diye yutturmalarından bahsetmiyorum bile fakat onun yerine Penly miydi neydi o uygulama kullanılır gibi. Tabii bunlar kişisel şeyler fakat algılama gibi herhangi bir şey ben yaşamadım.
0 Likes
omerluna
Expert Level 5
Tabletler
Acaba seninkinde bir sorun olma ihtimali olabilir mi bir servise ver istersen baksınlar. Bende Tab S9 FE var öncesinde de 2 yıl Tab S6 Lite kullandım okulda not tutarken kullanıyorum ve hiç böyle bir duruö yaşamadım.
0 Likes