cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Tab s9 mu tab s9+ mı

(Topic created on: 03-25-2024 03:30 PM)
407 Views
DuMaN05
Active Level 2
Options
Tabletler
Tab s9 almayı düşünüyordum, ama geçen hafta bir indirim vardı tab s9 plus için, aralarındaki **bleep** 1000 TL idi, şu an o indirim bitmiş aralarındaki **bleep** 4500-5000 TL arasına kadar çıkmış, sizce aralarındaki ekran, batarya, ram ve hafıza farkına bu farkı vermeye değer mi ?
0 Likes
10 Comments
Anonymous
Not applicable
Tabletler
Bence değer tab s9+ almaya
0 Likes
DuMaN05
Active Level 2
Tabletler
4500-5000 civarında fiyat oynaması var, bilemiyorum kafa karıştırıyor
0 Likes
S22_Ultra
Active Level 5
Tabletler
Bende var
0 Likes
S22_Ultra
Active Level 5
Tabletler
Şimdi arada sadece ekran ve kalem boy farkı var. Hatta kullanıcı açtım membersten. kKekerem hesabına bakabilirsiniz. Eksiklerini ve artılarını paylaştım. Bende model olarak Tab S9 var.
0 Likes
S22_Ultra
Active Level 5
Tabletler
Cevabımı çözüm olarak işaretleyebilirsiniz
0 Likes
SonerA345G
Expert Level 3
Tabletler
Kesinlikle S9 Plus
0 Likes
S22_Ultra
Active Level 5
Tabletler
Şimdi ben gerçek boyutunda gördüm. Eğer çizim yapacaksanız tabiki de S9 Plus. Hatta S9 ultra bile olabilir. Ama taşıması biraz sıkıntı. S9 çok idal. Bende en az 20 oyun vardır performansında düşme yok. Alanı da yeter.
0 Likes
DuMaN05
Active Level 2
Tabletler
Kullandığım programların şu an ki toplam boyutu 73 gb, bunun haricinde yaklaşık 29 gb'lik daha alana ihtiyacım olacak, tabi bu bugün ki rakamlar, bunları harici diske atamıyorum çünkü yeteri kadar hızlı çalıştırmıyor, grafik incelemeleri yapılacak, doğal olarak çizim de olacak, indirimin bitmesi nedeniyle 4500-5000 civarı fazla vermeye gerek var mı bilemedim ama beni en çok kendisine çeken ram ve disk boyutu oldu
0 Likes
SonerA345G
Expert Level 3
Tabletler
Haklısınız.Ama S9 Plus alırsa çantasında da taşıyabilir bi sorun olmaz bence.Hem alınan tablet de bi tablet görüntüsü versin dimi😄😉.Tablet tabletliğini göstersin S9+ ve S9 Ultra alınabilir
0 Likes