cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Tab s7 Fe

(Topic created on: 11-14-2022 11:18 PM)
410 Views
justkiddingg
Active Level 6
Options
Tabletler

Tıp okuyorum, ders çalışabilmek ve not tutabilmek için tablete ihtiyacım var. 5-6 sene boyunca yılın 12 ayı kesintisiz kullanabileceğim bir tablet lazım. Dizi film izlerim, küçük oyunlar oynarım ve en önemlisi ders çalışırım. Tab s8 serisinden alacak kadar param yok. Bu tablet işimi uzun süre görecek midir?? Ona göre alacağım yoksa kağıttan devam edecem. Kullananlar veya bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi? Teşekkürler.

10 Comments
Zextar
Active Level 3
Tabletler
Alabilirsen Tab S7 veya üstü al Tab S7 FE Ram ve işlemci konusunda seni mutsuz edebilir
SkyWalker412
Active Level 4
Tabletler
Yaklaşık 2 yıldır Tab s6 LTE (lite değil) kullanıyorum... Resim çizdim, not aldım, uçuşta kullandım (dizlik olarak), film (netflix, amazon, hafıza kartından vb) izledim, internete girdim hala canavar gibi...
Ha, ipad pro da kullanıyorum 4 senedir (11")
İpad mi, samsung mu dersen:
Eğer pro modeli ise ipad, öbür türlü samsung fiyat performans yönünden bence en iyisi...
Ha, bir de yaklaşık 6 senedir de hala çalışan bir samnsung tab-s290 (8") tabletim var. Android 4...
Samsung da uzun ömürlüdür yani, adam gibi itinalı kullanırsan...
SkyWalker412
Active Level 4
Tabletler
Tavsiyem uzun ömürlü ve sıkıntısız olmasını istiyorsan FE ve lite serisine yanaşma... S6, s7, s8...
0 Likes
Zextar
Active Level 3
Tabletler
Çok doğru Fe serisi günlük kullanım da bile takılma yaşatıyor
justkiddingg
Active Level 6
Tabletler
Cevaplarınız için teşekkürler daha üst modellere param yok en iyisi kağıttan devam 😔
0 Likes
Zextar
Active Level 3
Tabletler
Uygun fiyat olarak Huawei MatePad Pro öneririm ( Play Store yok 3. parti yazılım ile Goggle servislerini kullanırsın )
0 Likes
justkiddingg
Active Level 6
Tabletler
Onlarla ugraşmak istemiyorum
0 Likes
Zextar
Active Level 3
Tabletler
Anladım tamam iyi geceler dilerim
0 Likes
justkiddingg