cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Tab s6 Lite Otg Sorunu

(Topic created on: 11-07-2020 12:47 AM)
3254 Views
arkeskin52
Active Level 5
Options
Tabletler

Merhabalar. Tab s6 lite cihazımda otg ile klavye bağlayacaktım ancak otg çalışmadı. Ben otg cihazında sorun var sanıyordum ancak başka cihazda çalıştı. Bu tablete uygun otg cihazı var mıdır?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Yeşil
Moderator
Moderator
Options
Tabletler

Merhaba arkeskin52,

Ben Yeşil, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

Cihaz flash bellek okumuyorsa;

• Ayarlar > Geliştirici seçenekler > USB hata ayıklama aktif yapılmalıdır.
• Farklı bir flash bellek ile kontrol amaçlı denenmelidir.
• Samsung onaylı OTG kablo ya da USB connect ile kontrol edilmelidir.

Sorunun devamı halinde, Uygulamalar > Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Fabrika Ayarlarına Dön menüsel işlemini deneyebilirsiniz. Bu işlemi uyguladığınızda, kişisel verileriniz silinmez ve indirilen uygulamaların ayarları etkilenmez. Telefonunuz güvenlik, dil ve hesap ayarları dışında, varsayılan ayarlarına sıfırlanır. Zil sesi ve Rahatsız Etme ayarlarınız gibi telefonunuzda yaptığınız tüm kişiselleştirmeler silinecektir.

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
6 Comments
Anonymous
Not applicable
Tabletler
usb type-c dönüştürücü ile kullanabilirsin
arkeskin52
Active Level 5
Tabletler
Denedim ancak çalışmadı başka telefonda çalıştı ben bu işten bir şey anlamadım.
Anonymous
Not applicable
Tabletler
başka telefon hangisi?usb dönüştürücü pinleri ile alakalı olabilir o çalışan cihazin modeli nedir? tab s6 lite ile onun usb farkina bakalim
0 Likes
arkeskin52
Active Level 5
Tabletler
Redmi note 8 pro onun girişi de typ c idi onda çalıştı. Ama dediğiniz gibi pin farkı var mıdır bilmiyorum.
0 Likes
Ahmet_S23
Active Level 8
Tabletler

ayarlar - geliştirici seçenekler - usb hata ayıklamayı aktif yapın.

0 Likes
Solution
Yeşil
Moderator
Moderator
Options
Tabletler

Merhaba arkeskin52,

Ben Yeşil, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

Cihaz flash bellek okumuyorsa;

• Ayarlar > Geliştirici seçenekler > USB hata ayıklama aktif yapılmalıdır.
• Farklı bir flash bellek ile kontrol amaçlı denenmelidir.
• Samsung onaylı OTG kablo ya da USB connect ile kontrol edilmelidir.

Sorunun devamı halinde, Uygulamalar > Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Fabrika Ayarlarına Dön menüsel işlemini deneyebilirsiniz. Bu işlemi uyguladığınızda, kişisel verileriniz silinmez ve indirilen uygulamaların ayarları etkilenmez. Telefonunuz güvenlik, dil ve hesap ayarları dışında, varsayılan ayarlarına sıfırlanır. Zil sesi ve Rahatsız Etme ayarlarınız gibi telefonunuzda yaptığınız tüm kişiselleştirmeler silinecektir.

Teşekkürler.
MOD

0 Likes