cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Tab S9 ultra

(Topic created on: 11-05-2023 05:06 PM)
432 Views
Members_e28be4z
Beginner Level 3
Options
Tabletler

Ben tab s9 ultra siparişi verdim. Fakat bu cihaz pubg de 60 FPS alıyormuş bilgisi olan var mı? Tab s7 bile 90 FPS alırken bu cihaz nasıl 60 FPS alır. Eğer cidden o kadar para verip 60 FPS alicaksam ürün kargodan geldiğin de almicam iade edilen.

3 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Tabletler
Sadece 60 fps PUBG için Tab S9 Ultra'yı iade etmek... Uygulama geliştiricileriyle iletişime geçin, 90 fps desteği getirsinler.

View solution in context

Solution
Tabletler
Hocam uygulama içinden iletişime geçme seçeneği varsa bir deneyin. Olmazsa google play'den deneyin. Hiçbir şey olmazsa da 60 fps kötü bir değer değil ki. Zamanla uygulamaya 90 fps desteği de güncellemeler yoluyla gelebilir.

View solution in context

Solution
Deep_S22
Active Level 8
Tabletler
dostum bu samsungun elinden olan bişey değil pubg yapıyor bunu. s22 kullanıyorum daha yeni geldi 90fps desteği. illa 90fps oynicam diyorsan gfx konusunda yardımcı olurum.

View solution in context

0 Likes
5 Comments
110908
Active Level 6
Tabletler
youtubeden pubg test videolarını izleyebilirsin kaç fps olduğunu görmek için
Solution
Tabletler
Sadece 60 fps PUBG için Tab S9 Ultra'yı iade etmek... Uygulama geliştiricileriyle iletişime geçin, 90 fps desteği getirsinler.
Members_e28be4z
Beginner Level 3
Tabletler

Nasıl ulaşabilirim ki valla Samsung da yazıp konuşmadığım kimse kalmadı bugün teknik desteğin aramasını söyledim. Umarım çözüm bulurlar

0 Likes
Solution
Tabletler
Hocam uygulama içinden iletişime geçme seçeneği varsa bir deneyin. Olmazsa google play'den deneyin. Hiçbir şey olmazsa da 60 fps kötü bir değer değil ki. Zamanla uygulamaya 90 fps desteği de güncellemeler yoluyla gelebilir.
Solution
Deep_S22
Active Level 8
Tabletler
dostum bu samsungun elinden olan bişey değil pubg yapıyor bunu. s22 kullanıyorum daha yeni geldi 90fps desteği. illa 90fps oynicam diyorsan gfx konusunda yardımcı olurum.
0 Likes