Original topic:

Tab S9 ultra one UI7

(Topic created on: 04-27-2025 10:56 AM)
65 Views
livaria
Active Level 5
Options
Tabletler

one UI7 yükledikten sonra bluetooth mause u tanımıyor. Bluetooth u klaldırıp tekrar kuruyorum bu sefer tanıyor. Fakat tablet ile işim bittikten sonra kapatıp tekrar açtığımda bu sorun tekrarlıyor. Her tekrar açışta bluetooth u kaldırıp tekrar tanıtıyorum. Bu sorun başka arkadaşlarda da oluyormu?

6 Comments
Tabletler
Tableti fabrika ayarlarına döndürebilir veya bilgisayarınızdan en son sürüm ROM dosyasını indirerek Odin programı aracılığıyla tabletinize yükleyip OneUI 7 uyumluluğunu sağlayabilirsiniz. Verilerinizin silinmesini istemiyorsanız, ROM kurulumu sırasında CSC seçeneğini HOME CSC olarak belirleyebilirsiniz; bu, sorunu çözmelidir.
0 Likes
livaria
Active Level 5
Tabletler
Fabrika ayarlarına döndürmek istemiyorum. Buna kökten bi çözüm bulunsun istiyorum. Madem burdan bi forum açılmış. Herkes için bi güncelleme yapılabilir.
aytug
Active Level 3
Tabletler
Aynısı bende de oluyor hatta mouse samsungun kendi mouseu eskiden mouseu altindan acinca direk baglaniyodu simdi bagli gorunuyo ama mouse calismiyo sifirlayip tekrar baglmam gerekiyo
livaria
Active Level 5
Tabletler
Aynen benimkide samsung mause. Bağlı görünüyor fakat çalışmıyor. Ama samsung klavye mause pad inde bir sorun yok. Ordan mausu klullanabiliyorum.
0 Likes
aytug
Active Level 3
Tabletler
Evet bende klavyede sorun yok normal mouse bağlayamıyorum her seferinde sıfırdan bağlamak zorunda kalıyorum güncellemeyle düzelir herhalde eskiden olmuyodu
0 Likes
Adanaliisot
Expert Level 1
Tabletler
tabletlere gelen ui7 bozuk gelmis demek ki. ben de bazı başka sorunlar yaşadım ve bundan dolayı tekrar UI 6.1.1'e döndüm ( tab s10 plus kullanıyorum).
0 Likes