cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Tab S9+ mı? S10+ mı?

(Topic created on: 10-12-2024 10:44 PM)
215 Views
KayraGürer
Active Level 5
Options
Tabletler

Merhaba arkadaşlar. Geçen gün de bir tablet karşılaştırması sorusu sormuştum fakat hala karar veremedim 😅. Bu sefer bu ikisi arasında kaldım. İnternette yaptığım araştırmalarda kimisi S9+ için daha iyi derken kimisi S10+ ı övmüş. S9+ da kullanılan snapdragon işlemci sayesinde ısınmayacağını ve şarjı daha uzun ömürlü olur denmiş bu gerçekten böyle mi. S9+ için öğrenci indirimi bulunmuyorken S10+ için var. Genel olarak okul için kullanacağım (slayt çalışmak vb.) Bilen veya ilgili arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.

5 Comments
Yᴀꜱɪɴ
Expert Level 2
Tabletler
Bence S9+ almak daha mantıklı S10+ şimdilik almak mantıksız nedeni ise şu;

Fiyat olarak S10+ şuanda fuzuli pahalı ilerleyen zamanlar da ucuzlar ise alınır ama şuan da Tab S9 serisi mantıklı bana göre

Teşekkür ederim 🙏 😊
0 Likes
KayraGürer
Active Level 5
Tabletler
Fikirleriniz için çok teşekkürler. Öğrenci indirimi ile S10+'ı 28.8k gibi bir fiyata alabiliyorum. Ama maalesef S9+ da indirim olmadığı için 32k civarı gözüküyor. Yine de S9+ mı mantıklı yoksa S10+ alınır mı
Tabletler
S10plus 20bin tl 😊
ABDUSSAMED41
Active Level 6
Tabletler
S10 serisi akar hocam
Alpointernet
Expert Level 2
Tabletler
Slayt çalıştırmayı zaten her ikisi de rahatça yapar. Çok umrunda mı bilmiyorum ama bu işlemciler arasındaki en büyük fârk emülasyon desteği. Emülatörler snapdragon düşünülerek yapılıyor. Bu spesifik konu dışında bence aralarındaki fârkı anlamazsın. Yeni olduğu için s10+ al geç derim.