D_n_z
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
16 Comments
- « Previous
-
- 1
- 2
- Next »
OverTheHorizon
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-25-2025 10:24 PM in
Tabletler
22kya bence çok iyi bir fiyat gibi geldi bana bu işlemciye
Alickk
Active Level 6
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-25-2025 10:23 PM in
Tabletler
Alınır Bence 👍
Kazze
Active Level 4
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-25-2025 10:24 PM in
Tabletler
Ne için almayı düşünüyorsun? Okul, oyun vs?
D_n_z
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-25-2025 10:35 PM in
Tabletler
Okul dizi film
gorkemns
Active Level 2
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-25-2025 10:53 PM in
Tabletler
2 haftadır kullanıyorum ben de baya arada kaldım özellikle tab s9 fe ile arasındaki fiyat farkına değer mi diye ama inanılmaz memnunum akıcılık olsun ekran paneli olsun işlemci performansı olsun mükemmel bi deneyim ve bütün işlerimin çalışmalarımın merkezine oturdu açıkçası. Tablet konusunda bu seviyenin altında bi tablet bana çok mantıklı gelmiyor ilerleyen zamanda klavyeli bir kılıfla tamamen her işi yapabilen bi cihaz haline gelecek gibi elime alıp kullanmaya başladığımdan beri iyi ki almışım iyi ki bunu tercih etmişim diyorum. Boyut olarak da benim kişisel tercihim bu yöndeydi o yüzden plus ve ultra modelleri değerlendirmedşm. S10 serisi direkt elendi böylece ama kesinlikle tavsiye ederim ek soruların varsa da seve seve yanıtlarım
D_n_z
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-26-2025 12:18 AM in
Tabletler
Ben s9 fe den geçmeyi düşünüyorum kardeşim ile birlikte kullanıyoruz s9 fe yi ona verip s9 geçcem allahın izniyle siz ai özelliklerini kullanıyormusunuz acaba
gorkemns
Active Level 2
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-26-2025 12:52 AM in
Tabletler
Umarım memnun olursunuz ben s9fe deneyimlemedim ama deneyimleyen arkadaşlarım arada gerekene hissedilen farklar olduğunu söyledi. S9fe den sadece yükselmek için geçmeye değer mi emin olamazdım ama her türlü ikinci bir tablet ihtiyacınız olacaksa s9 kesinlikle çok iyi seçenek. Ai özelliklerini oldukça kullanıyorum özellikle samsung notes kullanırken çok işime yarıyor circle to search da **bleep** kullandıklarımdan özellikle, onun dışındakileri de yavaşça adapte etmeye başladım ama hem telefonumda hem tabletimde fazlasıyla kullandığımı söyleyebilirim

- « Previous
-
- 1
- 2
- Next »