- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Samsung galaxy tab s9 ultra oyun tarafında gerilediğini bildirmek isterim. Tab s7 plus pubg mobil de 90 fps alırken s8 ultra ve s9 ultra 60 fps kötü bir duruma geldi binlerce kullanıcı bu yüzden ipad oyun performansında 90 fps daima aldığı için Samsung tan uzak kalıyorlar. Aslında çok basit ben bir yazılım gelistiriciyim tabletin oyun optimizasyon yönünde Samsung gerekli mercilere iletilir bu konu Samsung tabletin yüz binlerce alıcısı olacaktır şayet benim grupta sayemde tam 28 kişi tabletin s9 ultra satın aldı. Geri kalan 600 den fazla oyun grubumuz 90 fps olmadığı için ipad aldı. Size emsal bir geçmiş örnek vereyim Samsung galaxy tab s7 de 60 fps vardı pubg mobil oyunun ilk çıktığın da yoğun şekilde talep ettik Samsung bir güncelleme ile tablet oyun taraflı 90 fps aktif etti bu emsal bir olay ve tamamen Samsung elinde olan bir durum yazılım geliştiricilere bu konuyu iletmenizi istiyorum dünya çapında çok önemli bir durum olduğunu bildirmek isterim tab s9 ultra bunu hak ediyor.
Solved! Go to Solution.
- Tags:
- 90fps
- pubg
- tabs9ultra
1 Solution
Accepted Solutions
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-23-2023 12:52 PM in
TabletlerMerhaba Cewrik,
Bu görüş ve önerilerinizi bize bildirdiğiniz için teşekkürler. Sizlerden gelen talepleri, her zaman değerlendirmekte ve ilgili birimlere iletmekteyiz.
Teşekkürler.
MOD
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
08-23-2023 09:45 AM in
Tabletler- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-23-2023 12:52 PM in
TabletlerMerhaba Cewrik,
Bu görüş ve önerilerinizi bize bildirdiğiniz için teşekkürler. Sizlerden gelen talepleri, her zaman değerlendirmekte ve ilgili birimlere iletmekteyiz.
Teşekkürler.
MOD