cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Tab S9 Ultra Ekran kumlanma sorunu

(Topic created on: 06-06-2024 05:56 PM)
453 Views
545481
Active Level 7
Options
Tabletler
Merhaba arkadaşlar tabletin ekranı kumlu gözüküyor. koyu gri lacivert gibi renklerde daha belli oluyor bildirim panelini indirince özellikle çok belli oluyor karanlıkta film izlerken falan çok rahatsız ediyor. Bu normal mi başka farkeden var mı

image

image
Pixel görüntüsü gibi değil fotoğraflarda çok anlatılamıyor ama karıncalanma gibi bazıları sönük bazıları değil gibi duruyor. 

11 Comments
İlhanEfe
Active Level 10
Tabletler
Evet çok fazla belli oluyor
cosmiclux
Active Level 7
Tabletler
Baya belli bi servise götür isterseb
replagg
Active Level 5
Tabletler
Extra karartma var kontrol panelinde onu açık unutmuş olabilirsin bendede s9 ultra var extra karatmayı acıp ekran parlakligini arttirinca kumlanma oluyo
545481
Active Level 7
Tabletler
Ekran karartma kapalı ekran parlaklığını arttırınca daha da belirginleşiyor koyu alanlarda videolarda falan da çok belli oluyor resimde uygulama kaliteyi düşürüyor biraz ama çok fazla gren var20240607_130644_1000072457_1717754808.jpg
replagg
Active Level 5
Tabletler
Çok garip galiba arıza var
Tabletin ekranı çok iyi normalda
Servise gittinmi?
0 Likes
545481
Active Level 7
Tabletler
Evet ekran fena değil zaten Samsungun en iyi olduğu alan ekran panel üreticisi Samsung ama böyle arızalar can sıkıyor anlamadım bayramdan sonra göndereceğim servise.
replagg
Active Level 5
Tabletler
Anladım
0 Likes
545481
Active Level 7
Tabletler
Tek korkum bişey yok deyip geri göndermeleri watch 5 44 mm saatim var ekran yanması vardı AOD yarım saat açık durunca ekranda izi kalıyordu servise gönderdim bir şey yok bulamadık deyip gönderdiler daha uğraşmadım .
0 Likes
replagg
Active Level 5
Tabletler
Sorunu neymiş knk cevap verirmisin