cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Tab S9 Fe+ S Pen hk

(Topic created on: 08-31-2024 11:58 AM)
283 Views
Timsahlar
Active Level 1
Options
Tabletler

Tabletten memnunum ancak s pen ucu 2-3 haftada deforme oluyor. (Özellikle ekran koruyucu film varsa)

İnternetten yedek uç ile değiştirdim. Son ucu değiştirirken ucu kopup gerisi içeride kaldı. Kalan parçayı çıkartmak isterken s pen kullanılamaz hale geldi. Samsung'un kendi mağazasında veya internette s pen satışı bulamadım. Muadil bir ürün de kullanmak istemiyorum. Ülkede bu kadar çok tablet satarken bu tabletler için aksesuar satışı neden yok? Daha önce s pen alan veya orijinal bulabilen var mı?
7 Comments
AlperAlpaslan
Expert Level 4
Tabletler
İkamet ettiğiniz şehri öğrenebilir miyim? Sizin için orijinal S Pen satışı bulunan mağazaları paylaşabilirim :)
Timsahlar
Active Level 1
Tabletler
Teşekkürler, bulunduğum ilçede Samsung mağazası yok bu yüzden internet üzerinden sipariş vermek istiyorum ancak nedense internette satışı yok.
0 Likes
Timsahlar
Active Level 1
Tabletler
Teşekkürler
0 Likes
wozn06
Active Level 3
Tabletler
keşke sorunu yaşadığın vakit yetkili servise gitseydin orada daha az risk ile kurtarılabilirdi spen için de biraz araştirma ile belki 2. elde bulabilirsiniz
0 Likes
Timsahlar
Active Level 1
Tabletler
Yakınımda yetkili servis bulunmuyor, 2.el belki bulunabilir evet ancak onda da orijinalliği sorun olabilir. S pen kolay ulaşılabilir bir ürün olması gerek. Kaldı ki kalemsiz satılan tabletleri de var s peni ayrıca alınması gerek diye belirtilen. Kolay erişilebilir olmalı.
0 Likes
wozn06
Active Level 3
Tabletler
haklısınız bir şey diyemiyorum maalesef
0 Likes