cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Tab S9 Fe Plus

(Topic created on: 10-03-2024 04:20 PM)
267 Views
Cerence
Active Level 6
Options
Tabletler

Xiaomi telefon kullanıyorum 120 watt'lık şarj cihazı ile birlikte maalesef Samsung tabletten şarj adaptörü çıkmadı ve çok pahalılar ben de xiaomi'nin şarj cihazını tabletim için kullanıyorum sizce tablete zarar verir mi yoksa kullanayım mı 

5 Solutions

Accepted Solutions
Solution
İlhanEfe
Active Level 10
Tabletler
Vermez kaç watt destekliyorsa tablet o kadarını alır ancak orijinal sarj aleti daha iyi olur

View solution in context

Solution
Tabletler
Vermez kesinlikle hiçbir sıkıntı olmaz

View solution in context

Solution
Anonymous
Not applicable
Tabletler
Hiçbir sorun olmaz

View solution in context

Solution
Tabletler
Xiaomi'nin adaptörü tamamen güvenilir ve orjinaldit. Hiçbir zarar vermez Xiaominin adaptörü.
+ Olarak cihazı 120 wattla uçurmaz merak etmeyin. Tablet kaç watt destekliyorsa ona göre şarj oluyor.

View solution in context

Solution
Anonymous
Not applicable
Tabletler
Tabletiniz için Samsung'un orijinal 25 watt'lık şarj cihazını almanı tavsiye ederim başka markaların şarj cihazları bataryasına zarar verebilir tabletiniz 45 watt destekliyor diye biliyorum ancak 45 watt ve 25 watt arasında fiyat farklılığı çok ise 25 watt'ı tavsiye ederim

View solution in context

5 Comments
Solution
İlhanEfe
Active Level 10
Tabletler
Vermez kaç watt destekliyorsa tablet o kadarını alır ancak orijinal sarj aleti daha iyi olur
Solution
Tabletler
Vermez kesinlikle hiçbir sıkıntı olmaz
Solution
Anonymous
Not applicable
Tabletler
Hiçbir sorun olmaz
Solution
Tabletler
Xiaomi'nin adaptörü tamamen güvenilir ve orjinaldit. Hiçbir zarar vermez Xiaominin adaptörü.
+ Olarak cihazı 120 wattla uçurmaz merak etmeyin. Tablet kaç watt destekliyorsa ona göre şarj oluyor.
Solution
Anonymous
Not applicable
Tabletler
Tabletiniz için Samsung'un orijinal 25 watt'lık şarj cihazını almanı tavsiye ederim başka markaların şarj cihazları bataryasına zarar verebilir tabletiniz 45 watt destekliyor diye biliyorum ancak 45 watt ve 25 watt arasında fiyat farklılığı çok ise 25 watt'ı tavsiye ederim