cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Tab S8 Serisinde 60 FPS Video Kayıt Yoksunluğu :(

(Topic created on: 09-18-2022 08:50 PM)
458 Views
BLCNYY
Active Level 4
Options
Tabletler

Şu anda 4000-5000 TL'lik orta segment telefonlarda bile 60 FPS video kaydı var, ama en üst segment Android tablet serisi olan Tab S8 serisinde yok. 9.nesil iPad'de bile var olan bu özelliğin Tab S8 gibi üst bir tablette olmaması hayal kırıcı ve üzücü ...

GSMArena, Tab S8 serisinde 60 FPS video kaydı olacağını yazmıştı ve tableti almayı planlayan herkesi sevindirmişti, ama cihaz insanların ellerine ulaşınca dumura uğradılar, ben dahil ...

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Karasu
Moderator
Moderator
Options
Tabletler

Merhaba BLCNYY,

Bu görüş ve önerilerinizi bize bildirdiğiniz için teşekkürler. Sizlerden gelen talepleri, her zaman değerlendirmekteyiz ve ilgili birimlere iletiyoruz. 

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

13 Comments
Anonymous
Not applicable
Tabletler
Fhd(1080p) 60fps bile yok mu
BLCNYY
Active Level 4
Tabletler
Yok :(Screenshot_20220918-205654_Camera_1000000479_1663523847.jpg
Anonymous
Not applicable
Tabletler
İnsan giç olmazsa fhd 60fps koyardı
DarkDimension
Active Level 5
Tabletler
Tab s8 kullanıyorum malum marka koyuyorda Samsung niye koymuyor anlamış değilim.
Anonymous
Not applicable
Tabletler
Samsungun politikası
25w destekleyen telefona 15w koyandan ne beklenir ki ya da hiç koymayan (diğer markalarda koymuyor galiba)
DarkDimension
Active Level 5
Tabletler
Ben malum markayı seven biri değilim ama Samsung bu cihazları zaten zar zor satıyor artık bi yenilik yapması lazım. Tab s7 ile tab s8 i gördükçe aklıma birbirini gösteren Spiderman geliyor açıkcası.
Anonymous
Not applicable
Tabletler
Bende elmaya bayılan biri değilim ama ios çok başarılı çok stabil
Anonymous
Not applicable
Tabletler
Ama androidi seviyorum ve ondaki özgürlüğü ve yapılabicekleri
Aod
Ekran altı parmak izi sensörü
Gelişmiş zoom
One uinin şıklığı güzelliği ama bir yandan da optimizasyonu can sıkıcı
DarkDimension
Active Level 5
Tabletler
Uygulama geliştiricileri ios dan daha çok para kazandığından uygulamaları onunla daha çok optimize ediyorlar. Stabilitesi de bencede gayet iyi keşke android uygulamaları da ios daki kadar optimize olsa.