Original topic:

Tab A9

(Topic created on: 07-31-2025 09:03 PM)
1003 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Tabletler

Merhaba, daha önce tab A9 veya A9+ kullanan oldumu. Fiyat performans olarak iyi mi özellikle wi-fi'leri İyi çekiyor mu

10 Comments
OğuzS24Fe
Expert Level 5
Tabletler
A9 serisinin wifi olarak kronik bir sorunu yok a9+ daha tercih edilebilir ama a9dan a9+'a geçilinmez
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Tabletler
Kral bende A9 4 GB ram mediatek işlemci versiyonu var. Oyunlarda **bleep** ping fırlamaları çok fazla oluyordu ondan dolayı satıyorum aynı modelin 8gb ram 128 GB olan Qualcomm işlemcisi modeline geçeceğim. Sence yaşadığım sorun birtek bana mı denk gelmiştir veya yeni geçeceğim de düzelme olur mu önerilerin nedir
0 Likes
MuhammedA24
Expert Level 5
Tabletler
İkiside fiyatına göre iyi cihazlar.
0 Likes
Tabletler
Arkadasimda var hic memnun degil bütçen varsa s serisi almaya calis
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Tabletler
Neden memnun değil kral Detay verebilir misin
0 Likes
Tabletler
Sarj, donup kasma, kamera diye hatirliyorum ama evet a serisi donup kasma yapabiliyo bi sure sonra sen ne icin alicaksin ki tableti
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Tabletler
Bende a9 un 4 GB ram versiyonu var aslında. Kamera çok kötü evet kabul ediyorum. Aynı Fiyatına göre kalitesi şarjı falan Bence karşılıyo o fiyatı. Ben de wi-fi Ping sorunları çıktı Ondan dolayı satıp 8 GB ramli versiyonuna geçeceğim çok bütçemiz yok
0 Likes
Tabletler
Bucte yoksa 8gb ram kullananlara sorup alabilirsin o zaman ama onlarda ayni sorun var diyosa alma bi de ping sorunu internet markasindan yaşadığın yerdende kaynaklaniyo olabilir
Anonymous
Not applicable
Tabletler
Böyle kullanan kişilere ulaşmak vs nerden olabilir acaba. Bildiğiniz platformlar var mı
0 Likes