cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

System işlemi yanıt vermiyor

(Topic created on: 12-28-2023 11:39 PM)
6572 Views
ozanddd
Active Level 3
Options
Tabletler

S9 fe+ tableti kullanıyorum tableti her açtığımda bu hatayı alıyorum sıfırlamayı denedim ancak düzelmedi yardım edin 

3 Solutions

Accepted Solutions
Solution
DENỊZ
Expert Level 5
Tabletler
Buyrun , Ayarlar > Uygulamalar > Android System >veriyi sil. Sorun yaratmaz ama telefonu yeniden başlatmayı deneyebilirsiniz. Yada içinize sinmezse sıfırlayadabilirsiniz.

Uyarı olarak tüm gidebilecek verileriniz yedektedir umarım.

Google ile alakalı olduğundan dolayı.1703797119249.jpg

View solution in context

Solution
Anonymous
Not applicable
Tabletler
Cihaza yeniden yazılım yuklenecek

View solution in context

0 Likes
Solution
Yeşilırmak
Moderator
Moderator
Options
Tabletler

Merhaba ozanddd,

Cihazınızın kontrol edilebilmesi için lütfen, cihaz içerisindeki verilerinizi yedek alarak, en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz.

Servis iletişim bilgilerine, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz;

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/

Bilgileri yedeklemenin iki yolu vardır;
1. Verilerinizi Microsoft OneDrive'a yedekleyebilirsiniz. Ayarlar > Hesaplar ve Yedekleme > Samsung Cloud > Ekranın sağ üst köşesinde bulunan üç nokta > OneDrive ile bağlan > Koşulları kabul edip bağlan > Hesapları Bağla > Mevcut Hotmail hesabı ve şifresini girin > Kabul et > Hesaplar Bağlanıyor yazısı gelecektir. İleri ögesine dokunduktan sonra kurulum işlemleri tamamlanmış olacaktır.
2. Aşağıdaki link üzerinden bilgisayarınıza, Samsung Smart Switch programını indirerek, data kablosu ile verilerinizi, bilgisayarınıza yedek alabilirsiniz.

target=_blankhttps://www.samsung.com/tr/support/smart-switch/

Not:
• Cihaz içerisinde yer alan Güvenli Klasör uygulamasını kullanıyorsanız eğer, cihaz verilerinden ayrı olarak yedeklemeniz gerekecektir.
• Güvenli Klasörün yedekleme özelliği, 2021'den beri piyasaya sürülen Android R OS tabanlı Samsung mobil cihazlarında artık mevcut değildir. Her uygulamanın Smart Switch veya yedekleme özelliğini kullanarak gerekli verileri yedeklemeniz önerilir.

Yedeklemelerin görselli anlatımlarına link üzerinden ulaşabilirsiniz;

target=_blankhttps://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-can-i-back-up-my-mobile-phone/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
13 Comments
ozanddd
Active Level 3
Tabletler
Böyle bir hata aliyorumSmartSelect_20231228_071905_One UI Home_1000000096_1703737145.jpg
DENỊZ
Expert Level 5
Tabletler
Aynı sorun ile ilgili ikinci yazınız. Valla sıfırlamışsınız Android System ile One Ui system'in verilerini silmeyi deneyebilirsiniz. Ama Şahsen Servislik bir sorun gibi geldi bana. Onlar işletim sisteminin içine girebiliyorlar.
ozanddd
Active Level 3
Tabletler
Garantisi yanar mı
0 Likes
DENỊZ
Expert Level 5
Tabletler
Garantisi yanarmı derken. Zaten orjinal servise gitmenizi öneriyorum. Başka türlü içinin açılması Garantiyi iptale sürüklüyor.
ozanddd
Active Level 3
Tabletler
Tamamdır servise göndereceğim
DENỊZ
Expert Level 5
Tabletler
Tamamdır kardeşim. 👍 dediklerimi yine de bir yap belki sonuç verir. birde onlar baksınlar aman Bakım moduna alıp gönder. Yoksa sıkıntı çıkabilir. Yada verilerin yedekte ise sıfırlayıpta gönderebilirsin.
ozanddd
Active Level 3
Tabletler
Hocam Android systemin verilerini nasıl siliyoruz
Solution
DENỊZ
Expert Level 5
Tabletler
Buyrun , Ayarlar > Uygulamalar > Android System >veriyi sil. Sorun yaratmaz ama telefonu yeniden başlatmayı deneyebilirsiniz. Yada içinize sinmezse sıfırlayadabilirsiniz.

Uyarı olarak tüm gidebilecek verileriniz yedektedir umarım.

Google ile alakalı olduğundan dolayı.1703797119249.jpg
Anonymous
Not applicable
Tabletler
Cihazın yazılımında sorun var