cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Swipe App Bar

(Topic created on: 05-06-2020 02:54 PM)
535 Views
muc
Active Level 1
Options
Tabletler

Hi, How can we achieve swipe edge and open app bar on Samsung Tab S4? Below screenshot has taken from Tab S6. Thanks.

image

0 Likes

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
user0000011111
Moderator
Moderator
Options
Tabletler

Merhaba muc,

Ben Bordo, Samsung Forum moderatörüyüm. Bu soruyu sorduğunuz için teşekkürler. Galaxy TAB S4 cihazımızda, belirtmiş olduğunuz özellik bulunmamaktadır.

Teşekkürler.

MOD

View solution in context

10 Comments
Emree1
Expert Level 2
Tabletler
Türkçe forum burası Türkçe kullanabilirsin. Ayarlardan gelişmiş özellikler kısmına bakabilirsin orada mevcut olabilir eğer yoksa yazılım konsepti gereği yoktur
0 Likes
muc
Active Level 1
Tabletler
Teşekkürler. Heryere baktım, one hand tool vs. de baktım. Bu bar nasıl çıkıyor bulamadım.
0 Likes
ʙᴏʟᴛ
Expert Level 5
Tabletler
Galaxy Tab S4 cihazında edge panel özelliği mevcut değildir. Bunun yapılabilmesi için "Edge screen" gereklidir. bu da sadece galaxy S serisinde mevcuttur.

Edge panel feature is not available on Galaxy Tab S4. "Edge screen" is required to do this. this is only available on the galaxy S series.
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Tabletler
Bu edge screen degilki bu android 10 daki açılır pencere tepsisi
ʙᴏʟᴛ
Expert Level 5
Tabletler
Her cihaza gelicek diye birşey yok. bell ki android 10 ile eklememişler. ilginç
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Tabletler
Ben her cihazın tek tek kullanma kılavuzlarını okuyorum can sıkıntısından hepsinde gelişmiş özellikler bölümünde vardı
muc
Active Level 1
Tabletler
Çok teşekkürler, eğer mümkünse bu özelliğin açıldığı yeri tam olarak söyleyebilir misiniz? Elektronik mağazalarında denemek istiyorum.
0 Likes
gokhan109
Active Level 4
Tabletler
Tab S6 kullanıyorum ve cihazın sağ tarafında şeffaf bir dikdörtgen içerisinde 3 nokta gözüküyor. Ona basıldığı zaman açılıyor.
muc
Active Level 1
Tabletler
çok teşekkürler, tab S6 dışında kullanmak mümkün gözükmüyor o zaman 🙂
0 Likes