cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Swipe App Bar

(Topic created on: 05-06-2020 10:39 PM)
323 Views
muc
Active Level 1
Options
Tabletler

Hi, How can we achieve swipe edge and open app bar on Samsung Tab S4? Below screenshot has taken from Tab S6. Thanks.

image

0 Likes
10 Comments
Emree1
Expert Level 2
Tabletler
Türkçe forum burası Türkçe kullanabilirsin. Ayarlardan gelişmiş özellikler kısmına bakabilirsin orada mevcut olabilir eğer yoksa yazılım konsepti gereği yoktur
0 Likes
muc
Active Level 1
Tabletler
Teşekkürler. Heryere baktım, one hand tool vs. de baktım. Bu bar nasıl çıkıyor bulamadım.
0 Likes
ʙᴏʟᴛ
Expert Level 5
Tabletler
Galaxy Tab S4 cihazında edge panel özelliği mevcut değildir. Bunun yapılabilmesi için "Edge screen" gereklidir. bu da sadece galaxy S serisinde mevcuttur.

Edge panel feature is not available on Galaxy Tab S4. "Edge screen" is required to do this. this is only available on the galaxy S series.
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Tabletler
Bu edge screen degilki bu android 10 daki açılır pencere tepsisi
ʙᴏʟᴛ
Expert Level 5
Tabletler
Her cihaza gelicek diye birşey yok. bell ki android 10 ile eklememişler. ilginç
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Tabletler
Ben her cihazın tek tek kullanma kılavuzlarını okuyorum can sıkıntısından hepsinde gelişmiş özellikler bölümünde vardı
muc
Active Level 1
Tabletler
Çok teşekkürler, eğer mümkünse bu özelliğin açıldığı yeri tam olarak söyleyebilir misiniz? Elektronik mağazalarında denemek istiyorum.
0 Likes
gokhan109
Active Level 4
Tabletler
Tab S6 kullanıyorum ve cihazın sağ tarafında şeffaf bir dikdörtgen içerisinde 3 nokta gözüküyor. Ona basıldığı zaman açılıyor.
muc
Active Level 1
Tabletler
çok teşekkürler, tab S6 dışında kullanmak mümkün gözükmüyor o zaman 🙂
0 Likes