cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Sim li tabletlerde arama yapılıyor ve arama alınıyor mu

(Topic created on: 09-03-2021 12:28 PM)
5499 Views
TABS6LİTEKULLANICISI
Expert Level 5
Options
Tabletler

Yoksa İnternete mi girebiliyoruz mobil veri üzerinden ben s6 lite ı simli alıcaktım sonra WiFi modelini alayım dedim öyle oldu cevaplarınız için teşekkür ederim 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Manavgat
Moderator
Moderator
Options
Tabletler

Merhaba TABS6LİTEKULLANICISI,

SIM kartın amacı internet kullanımıdır. Kullandığınız telefon Samsung ise; tabletinizde ve telefonunuzda başka cihazda arama mesaj özelliği olması durumunda, her iki üründe de aynı account ile özelliği aktif ederek aramalar ve mesajlar alabilirsiniz.

Teşekkürler.

MOD

View solution in context

11 Comments
Tabletler
Normal telefon neyse oda odur
verdaisilll
Active Level 8
Tabletler
Yapılabilir diye biliyorum
Topraks9plus
Expert Level 5
Tabletler
Merhaba, SIM kartlı yani LTE tabletler SIM kart mevcut ise kendisi Arama yapabilir, Arama alabilir, SMS gönderebilir ve SMS alabilir.
SIM mevcut değilse Başka cihazlarda arama ve mesaj özelliği kullanılarak yapılabilir. Fâkat bir SIM kartın yoksa Wifi modeli daha ucuz olduğu için tavsiyemdir.

Fâkat Wifi Model Tabletler sadece "Başka cihazlarda arama ve mesaj" özelliğini kullanarak Arama yapabilir, Arama alabilir, SMS gönderebilir ve SMS alabilirsiniz.
Tabletler
Eğer vanlı resul a sordum arama yapamıyorum tablet simli dedi nasıl oluyor bu bana söylemişti toprak
Topraks9plus
Expert Level 5
Tabletler
Onun Tableti Wifi mi Sim mi?
Sim ise sim kartı varmı, wifi ise telefonu varmı?
Tabletler
Toprak simli telefonu yokmuş
Tabletler
Onun tab a7 ya t507 yani simli cihaz
Topraks9plus
Expert Level 5
Tabletler
Peki tablete takılı sim kartı varmı?
Tablete takıli sim kartı yoksa arama mesajlaşma yapamaz ve alamaz.
0 Likes
omerluna
Expert Level 5
Tabletler
SIM Kartlı Tabletler mesaj atabilir İnternete girebilir ama hat üzerinden arama yapamazlar çünkü hat üzerinden arama yapabilme durumu sadece yurt dışındaki SIM Kartlı tabletlerde var arama için hala başka cihazlarda arama ve mesaja ihtiyacı olacak
0 Likes