cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung tab s10+

(Topic created on: 06-10-2025 04:39 PM)
300 Views
elis05
Active Level 3
Options
Tabletler

Samsung tabs10+ tableti alalı yaklaşık iki ay oluyor. Şuana kadarki alabildiğim en yüksek ekran süresi görseldeki gibi (karanlık tema + cihazı 60hz de kullanıyorum öbür türlü 5 saat bile alamam) Sizce bu cihaz için normal mi? İlerleyen zamanlarda şarj daha çok problem yaratır mı?

image

17 Comments
Tabletler
S10 u kullanıyorum bende de aynı sorun var uygulamalar optimize değil gibi duruyor profilimden postlarıma bakarsan yaşadığım sorunları sende görebilirsin.
0 Likes
GLX120
Expert Level 3
Tabletler
Normal değil, ben 2 yıllık s7 fe ile aynı pil kapasitesine sahip olmasına rağmen 12-14 saat arası alıyorum(profilimde detayları mevcut) belki one ui 7'nin etkisi olabilir.
0 Likes
elis05
Active Level 3
Tabletler
Evet ya sizin değerler çok iyi o kadar para verdim en iyisi olsun diye 8 saati zor aldım 60 hz ile
GLX120
Expert Level 3
Tabletler
Evet sizin cihazınızda bizimki kadar olmalı(17 saat aldım pil tasarrufu kapalıyken bluetooth bağlı wifi %50 bağlıyken)
Verileri yedekleyip sıfırlamak işe yarayabilir veya gelecek güncellemeleri beklemelisiniz, ilk aldığında durum nasıldı?
0 Likes
elis05
Active Level 3
Tabletler
İlk aldığımda da çok bir **bleep** yoktu 120hz den 60hz almıştım yine çok yiyor diye.
1 ay sonunda kullanırken ısınma başladı hala fazla ısınma sorunu devam ediyor.
0 Likes
GLX120
Expert Level 3
Tabletler
Muhtemelen one ui 7 güncellemesi yüzünden böyle oldu gelecek olan güncellemelerle bu sorun düzelecektir.
elis05
Active Level 3
Tabletler
Hepinize çok teşekkür ederim 😊
Adanaliisot
Expert Level 1
Tabletler
One ui7 illeti çok tüketiyor 😄