Original topic:

Samsung galaxy tab a8

(Topic created on: 4 weeks ago)
958 Views
nefis
Active Level 4
Options
Tabletler

Arkadaşlar tabletimi uzun zamandır şarja takmıyordum ve şarjı bitmişti bugün şarja taktım sabah ve şu an bakınca şarjı sadece 8 ve cihaz kapalı ama ekran açma tuşuna basınca şarjı gösteriyorya işte orada şarj kablosu sigmesi vardı ve üstünde sarı üçgen içinde ünlem vardı anlamı ne oluyor acaba garantisi bitmeden önce bataryayı değiştirdik orjinal Samsung servisinde ve ondan önce de şarj dolum süresi şarjı az iken 3dk diyordu ve kullanmadığım halde şarjı bitiyordu ondan sonra hiç sorun olmadı ama şimdi oldu anlayan biri yardım etsin lütfen

image
Ekrana bakmayın üçgene bakın🙏🏿

Tabletler
Batarya yada sarj yeri arıza demekdir
nefis
Active Level 4
Tabletler
Çok sağol mecbur telefoncuya reset attırcaz
BurakTunç
Expert Level 5
Tabletler
Donanımsal bir sorun gibi duruyor. Donanımsal bir sorunsa reset attırmak sorunu çözmez.
0 Likes
nefis
Active Level 4
Tabletler
Bilmiyorum zaten çok kullanmıyorum tableti çok gerekirse yenisini alırım zaten bu tableti aldığıma bin pişman oldum keşke başka tablet alsaydım sorunları hiç bitmiyor valla bıktım ya
0 Likes
nefis
Active Level 4
Tabletler
Siz az önce reset attırın demediniz mi 😮
Tabletler
O olasılık da aklıma geldi yazdım😊
0 Likes
nefis
Active Level 4
Tabletler
Hayır orjinal kablosu
0 Likes
nefis
Active Level 4
Tabletler
Yani tablet 2 buçuk senelik zaten tablet ile geldiğini düşünürsek 2 buçuk sene falan oldu
0 Likes
nefis
Active Level 4
Tabletler
O zaman öyle yapayım zaten orjinal kabloda şarj olmuyor diye hata veriyordu o şarj simgesi üstündeki ünlemde muhtemelen şarj alamadığı içindir yakın zamanda forum İstanbula gitmeyi düşünüyorum orada ki Samsung mağazasından adaptörle birlikte alırım
0 Likes
nefis
Active Level 4
Tabletler
Aslında şimdi aklıma geldi telefonun şarjına takınca hiç sorun olmuyor ama yine deneyim
0 Likes